Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πέντε διαρρήξεις εντός δύο μηνών σε σπίτι στο Δήλεσι Βοιωτίας!

Πέντε διαρρήξεις εντός δύο μηνών σε σπίτι στο Δήλεσι Βοιωτίας!
Δεν ξέρω αν στο Κονγκό, στην Ουγκάντα, σε κακόφημες γειτονιές του Ελ Σαλβαδόρ, θα σε κλέψουν στο σπίτι σου πέντε φορές σε δύο μήνες!
Μόλις ένα μήνα αφότου γράψαμε ότι “άγνωστοι” έκαναν διάρρηξη σε σπίτι στο Δήλεσι Βοιωτίας τρεις φορές μέσα σε μήνα, έχουμε νέα: πλέον οι διαρρήξεις σε αυτό το σπίτι είναι πέντε σε δύο μήνες.
Πέντε σε δύο μήνες! Δεν ξέρω αν στο Κονγκό, στην Ουγκάντα, σε κακόφημες γειτονιές του Ελ Σαλβαδόρ, θα σε κλέψουν στο σπίτι σου πέντε φορές σε δύο μήνες!
Το επόμενο μέτρο που μένει να πάρουν οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού αλλά και των διπλανών σπιτιών που επίσης έχουν «εισπράξει» την «αγάπη» των τοπικών εγκληματιών, είναι να βάλουν security, αφού δεν μπορούν οι ίδιοι να είναι 24 ώρες το 24ωρο εκεί!
Και ξαναγράφουμε ότι, όπως εύλογα σχολίασε και κάποιος της περιοχής, δεν προλαβαίνουν πλέον οι τοπικές αρχές να καταγράφουν τα περιστατικά, καθώς υπάρχει ένα πρωτοφανές όργιο κλοπών επί μήνες.
Να που μπορούν να εστιάσουν οι Αρχές, αντί να ασχολούνται με κάθε λογής παραλογισμό που «μπουκώνει» το σύστημα με ηλίθιες ή ψευδείς υποθέσεις, τόσο την αστυνομία όσο και τα δικαστήρια.
Όλοι ξέρουν ή υποψιάζονται που βρίσκονται και ποιοι είναι αυτοί που κλέβουν στο Δήλεσι.
Αλλά, όπως αποδεικνύεται περίτρανα ακόμη μια φορά, οι συγκεκριμένοι έχουν το ακαταλόγιστο και βρίσκονται στο απυρόβλητο!
Θα συνεχίσουν να κλέβουν λοιπόν ελεύθερα και να καταστρέφουν τον κόπο μεροκαματιάρηδων, όσο η προσοχή των Αρχών και της κοινής γνώμης έχει στραφεί αλλού.

K.T.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης