Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιάννα Τερζή: Δέχτηκα κακοποίηση στην Eurovision πριν 6 χρόνια

Γιάννα Τερζή: Δέχτηκα κακοποίηση στην Eurovision πριν 6 χρόνια
Γ. Τερζή: Για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή
Ψυχολογική κακοποίησή της από μέλος της ελληνικής ομάδας που συμμετείχε στην Eurovision 2018 κατήγγειλε η γνωστή τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, 6 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. "Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια απ' το στόμα μου. Ναι, τώρα...Τώρα μπόρεσα", ανέφερε, χαρακτηριστικά.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, η Γιάννα Τερζή μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4", αποκαλύπτοντας τα όσα είχε υποστεί από συνεργάτη της στo διαγωνισμό της Eurovision του 2018.
"Για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο" κατήγγειλε, η Γιάννα Τερζή, μιλώντας στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.
"Καθημερινά είχα εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης