Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βγαίνει ο χειρότερος εφιάλτης των φίλων του τριφυλλιού: Πρόταση – βόμβα από τον Acun για Παναθηναϊκό (40%) και ΣΚΑΪ (49%)

Βγαίνει ο χειρότερος εφιάλτης των φίλων του τριφυλλιού: Πρόταση – βόμβα από τον Acun για Παναθηναϊκό (40%) και ΣΚΑΪ (49%)

Κάτι που ακούγεται καιρό, φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα

Σχετικά Άρθρα

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χωρά στα διοικητικά του Παναθηναϊκού!
Όπως διαπιστώνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και η οποία ήθελε τον Τούρκο επιχειρηματία της showbiz Acun να αναλαμβάνει τα ηνία της «πράσινης» ΠΑΕ, γίνεται πραγματικότητα.
Λέγεται λοιπόν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, μέσα στην απόγνωσή του για τα 12 «πέτρινα χρόνια» της ομάδας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τούρκο επιχειρηματία για την παραχώρηση του Παναθηναϊκού.

Η πρόταση

Οι Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεραπετρίτης έχουν στα χέρια τους την ολοκληρωμένη πρόταση του Acun και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να προβάλουν αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του Τούρκου επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεση του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Acun Ilicali προτείνει στον Αλαφούζο την εξαγορά του 40% των μετοχών του Παναθηναϊκού με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει και το μάνατζμεντ.
Η πρόταση για τον ΣΚΑΪ περιλαμβάνει την εξαγορά του 49% των μετοχών του ΣΚΑΪ το μάνατζμεντ του οποίου θα παραμείνει στον Αλαφούζο αλλά ο έλεγχος του ψυχαγωγικού προγράμματος θα περάσει στον Τούρκο.
Φυσικά δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα, καθώς στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού ακούγεται πολλούς μήνες τώρα το deal που γίνεται σε βάρος της ομάδας τους.
Γιατί η πλειονότητα τους διαφωνεί με την πώληση στον Τούρκο επιχειρηματία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης