Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ηλεία: Μαθήτρια κατήγγειλε εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Ηλεία: Μαθήτρια κατήγγειλε εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο – Διατάχθηκε ΕΔΕ
Αξίζει να σημειωθεί πως οι καταγγελίες εστάλησαν με επιστολές στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας από άγνωστο αποστολέα ενώ έφεραν πληροφορίες για το συμβάν
Μία σοβαρή καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας από εκπαιδευτικό σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία, ερευνάται από τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, ο εκπαιδευτικός φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τη μαθήτρια του στο σχολείο στο οποίο εργάζεται. Η καταγγελία έλαβε χώρα πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο η διοικητική εξέταση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι καταγγελίες εστάλησαν με επιστολές στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας από άγνωστο αποστολέα ενώ έφεραν πληροφορίες για το συμβάν. Αμέσως μετά την εξέταση του περιεχομένου, οι αρμόδιες σχολικές αρχές αποφάσισαν να διατάξουν ένορκη διοικητική εξέταση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η έρευνα αυτή τη στιγμή διεξάγεται με μυστικότητα και εχεμύθεια, με σκοπό να προστατευθούν οι ταυτότητες των εμπλεκομένων ατόμων αλλά και τα στοιχεία της έρευνας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης