Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σία Κοσιώνη: Tρομερά μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Σία Κοσιώνη: Tρομερά μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές
Υπενθυμίζεται, ότι μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο διεκδικούν οι Ελεωνόρα Μελέτη και ο Γιώργος Αυτιάς με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο Δημήτρης Πανόπουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ
Η Σία Κοσιώνη μίλησε για το νέο της βιβλίο, την παραμονή της στην τηλεόραση και κατ' επέκταση τον ΣΚΑΪ, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα που κατεβαίνουν στην Ευρωβουλή.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στο Star κι αρχικά, ανέφερε: «Στον γιο μου δεν χρειάστηκε να εξηγήσω τι δουλειά κάνω, το έχει καταλάβει από τα γεννοφάσκια του».
Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μπαίνουν στην Ευρωβουλή, δήλωσε: «Θεωρώ τρομερά μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή. Από κριτές γίνονται κρινόμενοι. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική».
Υπενθυμίζεται, ότι μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο διεκδικούν οι Ελεωνόρα Μελέτη και ο Γιώργος Αυτιάς με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο Δημήτρης Πανόπουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Σία Κοσιώνη ανέφερε: «Συνεχίζω και του χρόνου στο δελτίο του ΣΚΑΪ, προσπαθώ να με δείτε λίγο πιο αδύνατη. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια δεύτερη εκπομπή στα σχέδιά μου. Είναι αρκετά μεγάλη η ευθύνη του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ. Το πρώτο πράγμα που κάνω, όταν ξυπνάω το πρωί είναι να δω τα νούμερα τηλεθέασης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης