Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Τζόρτζεβιτς στο BN Sports: Θα άλλαζα κάποια τρόπαια για ένα ευρωπαϊκό - Με τον Μεντιλίμπαρ ήρθε… προπονητής στον Ολυμπιακό!

Ο Τζόρτζεβιτς στο BN Sports: Θα άλλαζα κάποια τρόπαια για ένα ευρωπαϊκό - Με τον Μεντιλίμπαρ ήρθε… προπονητής στον Ολυμπιακό!
Ο μεγάλος αρχηγός. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς «ετοιμάζεται» για τον ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού. Το σημείο-κλειδί για τη φετινή ευρωπαϊκή «μαγεία», η διαφορά τότε και τώρα, όσα άλλαξε ο Μεντιλίμπαρ και το «ιδιαίτερο» ευρωπαϊκό ματς. Ο «Τζόλε» στο BN Sports, λίγο πριν το «ραντεβού» με την Φιορεντίνα!

Συνέντευξη στον Τάσο Φαραό

Έχει υψώσει αμέτρητα τρόπαια, ως αρχηγός του Ολυμπιακού. Το ευρωπαϊκό λείπει από τη… συλλογή του, αλλά το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00), στη Νέα Φιλαδέλφεια, θέλει να δει την ομάδα της «καρδιάς» του να φτάνει σε αυτό. Έστω και σαν θεατής!

«Εννοείται πως θα άλλαζα κάποια τρόπαια, για ένα ευρωπαϊκό», παραδέχεται ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο BN Sports. Είναι διαφορετικό, έχει άλλη αίγλη εδώ που τα λέμε. Ο εμβληματικός «κάπτεν» των Πειραιωτών το αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον καθένα.

τζεσ.jpg

Κόντρα στη Φιορεντίνα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πατήσουν στον αγωνιστικό χώρο, για το σημαντικότερο ματς της ιστορίας τους. Πάλεψαν, έζησαν βραδιές… επικές, γράφοντας ιστορία στην Ευρώπη και η ανταμοιβή ήρθε. Βρίσκονται στον τελικό του Europa Conference League, διεκδικώντας το τρόπαιο εδώ, στην Ελλάδα!

Μετά από την «μαγική» πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στην Άστον Βίλα, ένα όνειρο χρόνων, έλαβε «σάρκα και οστά». Ο στόχος του ευρωπαϊκού τελικού επετεύχθη, μέσα σε ένα Γ. Καραϊσκάκης με μοναδική ατμόσφαιρα. «Ζεστή», ιδιαίτερη, ερυθρόλευκη. Σε σημείο που οι σκέψεις «χάνονται» και σε αναγκάζουν απλώς να… ζήσεις την στιγμή!

«Το άξιζε ο Ολυμπιακός, δίκαια διεκδικεί το Conference!»

«Είναι εξαιρετικό, γιατί νομίζω ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας, καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό, που πολλά χρόνια το αναζητάμε. Είναι ό,τι καλύτερο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό και γενικώς, να μας πάει λίγο μπροστά σε πολλά άλλα πράγματα».

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης