Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για την άγρια συμπλοκή σε μίνι μάρκετ στα Χανιά

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για την άγρια συμπλοκή σε μίνι μάρκετ στα Χανιά
Οι δράστες εντοπίσθηκαν σε αγροτική κατοικία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά
Σχετικά Άρθρα
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων προχώρησαν αστυνομικοί στα Χανιά, μετά τη συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ που άφησε πίσω της 3 τραυματίες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Χανίων
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Το περισταστικό σε μίνι μάρκετ

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής 16/6, εντός των πλαισίων του αυτοφώρου, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, δυο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου της 15/6 δυο άτομα μετέβηκαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα σε επιχείρηση που διατηρεί 58χρονος αλλοδαπός στα Χανιά και με τη χρήση ξύλινων αντικειμένων προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον ανωτέρω αλλοδαπό και σε δυο ακόμα αλλοδαπούς (34 και 32 χρόνων), ενώ με τη χρήση πυροβόλου όπλου ένας από αυτούς προκάλεσε σωματική βλάβη στον 34χρονο.
Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της αστυνομικής υπηρεσίας προέκυψε ότι δράστες ήταν δυο αλλοδαποί (46χρονος και 30χρονος), οι οποίοι αναζητήθηκαν και εντοπίσθηκαν σε αγροτική κατοικία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, όπου και συνελήφθησαν.
Κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης