Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κώστας Αντετοκούνμπο για ελληνοποίηση Fall: Eμένα μου πήρε 18 χρόνια και γεννήθηκα εδώ

Κώστας Αντετοκούνμπο για ελληνοποίηση Fall: Eμένα μου πήρε 18 χρόνια και γεννήθηκα εδώ
Ο Σέντερ του ΠΑΟ δεν έκρυψε το εύλογο παράπονό του
Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με τη δυνατότητα που έχει ο σέντερ του Ολυμπιακού Moustapha Fall να λάβει την ελληνική ιθαγένεια.
Ο Γάλλος συμπληρώνει τρία χρόνια στην Ελλάδα απ' τη στιγμή που ανακοινώθηκε η μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους κι ως εκ τούτου έχει τη δυνατότητα να κάνει αίτηση για την ελληνοποίησή του.
Ο νόμος άλλωστε δίνει αυτό το δικαίωμα σε μέλη-κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ενωσης ή και μη (ανάλογα με τα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα), όπως ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2021.
Αναφέρει μάλιστα: «Για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας, πρέπει να μένετε στην Ελλάδα 7 χρόνια με Άδεια Διαμονής ή 3 χρόνια με Άδεια Διαμονής εάν: Προέρχεστε από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Βεβαίως δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Fall προτίθεται να καταθέσει τα σχετικά εγγραφα, όμως ο Κώστας Αντετοκούνμπο διαβάζοντας τη σχετική είδηση δεν έκρυψε το εύλογο παράπονό του.
Κάτω από τη σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας Gazzetta, ο ψηλός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας έγραψε: «Εμένα μου πήρε 18 χρόνια να πάρω ιθαγένεια και γεννήθηκα εδώ αλλά Ο.Κ, συνεχίζουμε».

795_f625af3e-0ed4-48b9-aaaf-179ecb89cfe1.jpg


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης