Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παιχνίδι με τη ... φωτιά: Πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα εν μέσω κόκκινου συναγερμού για πυρκαγιές

Παιχνίδι με τη ... φωτιά: Πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα εν μέσω κόκκινου συναγερμού για πυρκαγιές
Έριχναν απτόητοι πυροτεχνήματα κοντά στο δάσος της Πάρνηθας, σε μια περιοχή η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια από φωτιές
Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα , που δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι τη ρίψη βεγγαλικών και μάλιστα την ώρα που η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές.
Ειδικότερα, την Παρασκευή (21/06) κάποιοι έριχναν πυροτεχνήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας, σύμφωνα με ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.
Με τις ριπές των ανέμων να φτάνουν τα 10 μποφόρ και παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις, κάποιοι έριχναν απτόητοι πυροτεχνήματα κοντά στο δάσος της Πάρνηθας, σε μια περιοχή η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια από φωτιές.
Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, και την επόμενη ημέρα, το Σάββατο (22/06), σύμφωνα με το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, γύρω στις 22.30 το βράδυ, έπεσαν ξανά πυροτεχνήματα κοντά στην Πάρνηθα.
Υπενθυμίζεται ότι ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν στους 13 συλληφθέντες της θαλαμηγού οι οποίοι φέρεται να πέταξαν βεγγαλικά, προκαλώντας την επέκταση της φωτιάς στην Ύδρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης