Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η πρώτη δήλωση του γνωστού τραγουδιστή για την υπόθεση 1,5 εκατ. φοροδιαφυγής

Η πρώτη δήλωση του γνωστού τραγουδιστή για την υπόθεση 1,5 εκατ. φοροδιαφυγής
Η Αρχή για το Ξέπλυμα έπειτα από πολύμηνη έρευνα προχώρησε σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρίας, σκαφών αλλά και θυρίδων -εφόσον βρεθούν-, έως το ποσό του 1,5 εκ ευρώ.

Οι δικηγόροι του πασίγνωστου τραγουδιστή που εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής, σε ανακοίνωσή τους, που είναι στο πρώτο ενικό, αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν κλήθηκε ποτέ για εξηγήσεις και ότι... κακώς διέρρευσε στα ΜΜΕ μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, που τον εκθέτουν.

Όπως αναφέρεται επίσης, θα αποτινάξει κάθε μομφή σε βάρος του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου.
«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα οτι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου , επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου ειναι απόρροια οτι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία ,και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο οτι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν οτι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή.
Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης