Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνεχίζω και υποστηρίζω την Ισπανία, αλλά το ματς με τη Γερμανία θα είναι ο αληθινός τελικός!

tags :
Συνεχίζω και υποστηρίζω την Ισπανία, αλλά το ματς με τη Γερμανία θα είναι ο αληθινός τελικός!
Όλο και πιο πολλοί πιστεύουν πλέον στην Ισπανία. Για την οποία σας προειδοποιούσα όταν ξεκίνησε το τουρνουά. Αλλά παίζει τώρα απέναντι στη Γερμανία. Μπορεί να τους έχει πάρει τον αέρα εδώ και χρόνια με μεγάλες νίκες, όπως τα έξι γκολ στο Nations League, αλλά και στον τελικό του 2008 με το γκολ του Τόρες και στον ημιτελικό του 2010 με την κεφαλιά του Πουγιόλ στη Νότιο Αφρική, όμως η Γερμανία πάντα θα είναι ένα εμπόδιο μεγάλο.
 
Γράφει ο Maverick

Η Γερμανία είναι μεγάλη δύναμη. Ειδικά τώρα που παίζει στην έδρα της, με νέα παιδιά, που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο κι έναν καλό προπονητή. Προσωπικά, θεωρώ ότι αυτός είναι ο τελικός της διοργάνωσης.

Ο Μοράτα και ο Πέδρι κάνουν πολλή δουλειά χωρίς τη μπάλα. Δεν είναι περίεργο που καταλήγουν αλλαγή, γιατί η προσπάθειά τους είναι μέγιστη σε κάθε παιχνίδι. Ο Μοράτα δεν πείθει ως φορ και προσωπικά δεν μου άρεσε και δεν με έπεισε ποτέ, αλλά δίνει και την ψυχή του! Για τους Ισπανούς, βέβαια, την μεγάλη διαφορά την κάνει, όπως και στην ομάδα του την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρόδρι. Και οι ακραίοι που πατάνε περιοχή κάνουν τη ζωή του Μοράτα πιο εύκολη, γιατί σκοράρουν. Ο Γιαμάλ και ο Γουίλιαμς έχουν ντρίμπλα και αντοχές. Πολύ σημαντικά πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Ρόδρι και στον Πέδρι, υπάρχει ο Ρουίθ που κάνει ένα υπέροχο τουρνουά. Ακόμα δεν έχω πειστεί εντελώς για την άμυνα, αλλά ο Σιμόν κάτω από δοκάρια όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

Η Γερμανία έχει όρεξη, είχε ενέργεια, έχει βοήθειες από τον πάγκο και προπονητικά και αγωνιστικά. Ο Μουσιάλα κάνει ένα τρομερό Euro, αλλά ο Χάβερτς αποδεικνύει πόσο καλός είναι τώρα που ανακαλύπτει τον εαυτό του και πάλι! Ο Βιρτζ άρχισε καλά, όμως περιμένω πιο πολλά. Και στην άμυνα ο Ρίντιγκερ και ο Τα βελτιώθηκαν πολύ ματς με ματς. Η μεγάλη διαφορά της Γερμανίας, ωστόσο, παραμένει η συσσωρευμένη εμπειρία και ποιότητα, του Κρόος του Γκουντογκάν, αλλά και του Κίμιχ που δίνει ρυθμό στο ματς.

Αυτό θα είναι ένα απίστευτο παιχνίδι. Και ο νικητής θα είναι και το μεγάλο φαβορί πια.

Πηγή: www.bnsports.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης