Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μήνυμα από το 112 για την μεγάλη φωτιά στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, έφτασε στα σπίτια - Πυρκαγιά και στην Τζιά

Μήνυμα από το 112 για την μεγάλη φωτιά στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, έφτασε στα σπίτια - Πυρκαγιά και στην Τζιά
Φωτιά στο Τρίλοφο της Θεσσαλονίκης ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 18/7
(upd)Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής το μεσημέρι της Πέμπτης 18/7, καθώς ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να σταλεί μήνυμα στους κατοίκους από το 112.
Η φωτιά ξέσπασε σε μία ρεματιά ανάμεσα σε Πλαγιάρι και Τρίλοφο, ωστόσο επεκτάθηκε πολύ γρήγορα λόγω των ισχυρών ριπών των ανέμων.
Στο σημείο επιχειρούν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων και 12 οχήματα της πυροσβεστικής, καθώς η φωτιά έφτασε κοντά στα σπίτια.
Δύο από τα οχήματα και οχτώ πυροσβέστες είναι από τη Βουλγαρία, στο πλαίσιο του συμφώνου προέκτασης Ευρωπαίων Πυροσβεστών.

Στη μάχη της πυρόσβεσης και εναέρια μέσα.

Για τον περιορισμό της φωτιάς από αέρος συνδράμουν δύο αεροπλάνα της πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο, ενώ στις 13.40 στάλθηκε στους πολίτες της περιοχής από το 112 μήνυμα ενημέρωσης για τη φωτιά.
To κυρίως μέτωπο βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, γεγονός που έχει προκαλέσει συναγερμό. Εντω μεταξύ, πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ποίσσες, στη νήσο Κέα. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης