Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σφοδρή καταιγίδα σαρώνει τον Βόλο - Ζημιές από χαλάζι και στη Λάρισα

Σφοδρή καταιγίδα σαρώνει τον Βόλο - Ζημιές από χαλάζι και στη Λάρισα
Οι δρόμοι της πόλης  έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την έντονη βροχόπτωση
Σφοδρή καταιγίδα σαρώνει απόψε (20/8) τον Βόλο, τα προάστια και την ευρύτερη περιοχή της πόλης.
Η καταιγίδα που ξεκίνησε περίπου στις 21:30, έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την πολύ έντονη βροχή, τις θυελλώδεις ριπές ανέμου και τις συνεχείς πτώσεις κεραυνών, που μετατρέπουν τον ουρανό από νύχτα σε μέρα. Οι κεραυνοί και μέσα στην πόλη του Βόλου, δημιουργούν απόκοσμη ατμόσφαιρα από τις συνεχείς λάμψεις και κρότους.
Οι δρόμοι του Βόλου έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την έντονη βροχόπτωση, ενώ έχουν σπάσει τέντες σε πολυκατοικίες και η ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη σε όλη την περιοχή. Ταυτόχρονα ακούγονται σειρήνες οχημάτων της Πυροσβεστικής που σπεύδουν για περιπτώσεις όπου έχουν λάβει κλήσεις για βοήθεια.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου είχε προειδοποιήσει για την επερχόμενη καταιγίδα, που τελικά πλήττει την περιοχή.



Ζημιές από χαλάζι και καταιγίδες και στη Λάρισα

Ζημιές σε καλλιέργειες και περιουσίες προκλήθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στην Λάρισα το βράδυ της Τρίτης 20/8, ενώ ακολούθησε ισχυρή βροχόπτωση.
Η χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα του Σαββάτου και τον δήμο Κιλελέρ, καθώς και τη Βρυσιά Φαρσάλων, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες της περιοχής.
Οι ισχυροί άνεμοι και η σφοδρή βροχόπτωση στο κέντρο της Λάρισας είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση κλαδιών και δέντρων σε αρκετά σημεία της πόλης. Η πυροσβεστική προχώρησε σε επιχειρήσεις για την απομάκρυνσή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης