Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Νεκρός με μαχαιριά στην πλάτη ένας 68χρονος μέσα στο σπίτι του – Ομολόγησε την πράξη η σύζυγός του

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Νεκρός με μαχαιριά στην πλάτη ένας 68χρονος μέσα στο σπίτι του – Ομολόγησε την πράξη η σύζυγός του
Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ
(upd)  Ομολόγησε την δολοφονία του 68χρονου συζύγου της στην Κέρκυρα η 49χρονη που είχε προσαχθεί με την κόρη τους στην Ασφάλεια του νησιού.
Νεκρός
με μαχαιριά στην πλάτη βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 28/9 ο 68χρονος μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Πέραμα της Κέρκυρας.
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στην Ασφάλεια Κέρκυρας μεταφέρθηκαν η 49χρονη σύζυγός του , υπήκοος Ρωσίας και η 11χρονη κόρη τους.

Βρέθηκε μαχαίρι

Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων μία σακούλα η οποία περιείχε ρούχα με αίματα της 11χρονης κόρης του ζευγαριού, καθώς και ένα μαχαίρι.
Πλέον, ερευνάται εάν είναι το αντικείμενο που τελέστηκε το έγκλημα, αλλά και γιατί είναι γεμλατα αίμα τα ρούχα της 11χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ΕΛ.ΑΣ. ειδοποίησε η 11χρονη σε κατάσταση σοκ στις 3.30 τα ξημερώματα, λέγονατς στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της επέστρεψε στο σπίτι σοβαρά τραυματισμένος, ίσως  μαχαιρωμένος και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Το παρελθόν

Σημειώνεται ότι το διάστημα 2022 - 2023 το ζευγάρι είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γίνει συλλήψεις τόσο μετά απο καταγγελία του άνδρα, όσο και της γυναίκας.
Το πρώτο το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στην σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, ενω ακολοούθησαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2024 μηνύσεις και των δυο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης