
(upd) Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Μάστορας, καθώς φέρεται να οδηγούσε έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ έκανε και επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει το μπλόκο της αστυνομίας.
Σε βάρος του ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα.
Ο Χρ. Μάστορας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, Χαρ. Λυκούδη, φορώντας χειροπέδες, καπέλο, κουκούλα και μάσκα.
Σε βάρος του τραγουδιστή, ο οποίος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί, ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, ενώ υποστηρίζει δεν κατάλαβε ότι του έκαναν σήμα για να σταματήσει.
Ακόμη, φέρεται να αρνείται ότι προσπάθησε να διαφύγει, ισχυριζόμενος ότι σε αυτήν την περίπτωση δωε θα πήγαινε όπου υπήρχε δεύτερο μπλόκο.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, όλα έγιναν στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/2/2025), όταν ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε σε μπλόκο αστυνομικών για αλκοτέστ στην αρχή της Σταδίου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, έκανε ελιγμό και παραλίγο να χτυπήσει τροχονόμο.
Τελικά σταμάτησε μερικά μέτρα πιο κάτω, όταν τα περιπολικά άναψαν φάρους και ήχησαν οι σειρήνες.
Ο Χρήστος Μάστορας συνελήφθη και οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών