Τελευταία Νέα
Chania
Κοινωνία

Η οργάνωση «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στην Hellenic Train

Η οργάνωση «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στην Hellenic Train
Στην ίδια προκήρυξη η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη και για τη βόμβα που είχε τοποθετηθεί απέναντι από το υπουργείο Εργασίας το 2024
Με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στην Hellenic Train.
Στην ίδια προκήρυξη η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη και για τη βόμβα που είχε τοποθετηθεί απέναντι από το υπουργείο Εργασίας το 2024.
Παράλληλα, η οργάνωση ισχυρίζεται ότι η επίθεση στη Hellenic Train πραγματοποιήθηκε ως απάντηση τόσο στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα «όσο και στην προσπάθεια συγκάλυψής του», σημειώνοντας ότι «η συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη είναι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης του από την Κυβέρνηση».
Τέλος, η οργάνωση τονίζει ότι αφιερώνει τις δύο επιθέσεις στο Υπουργείο Εργασίας και στα γραφεία της Hellenic Train στον «παλαιστινιακό λαό και την ηρωική αντίσταση του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης