Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Microsoft: Πατέντα για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων με ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα

Microsoft: Πατέντα για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων με ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα
Ποιος είπε ότι το Matrix δεν υπάρχει...
Σχετικά Άρθρα

Πατέντα για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων με τη βοήθεια ανθρώπινων εγκεφαλικών κυμάτων, αντί για τη χρήση ενεργοβόρων υπολογιστικών συστημάτων, κατοχύρωσε η Microsoft.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ιδιοκτησίας, ο τεχνολογικός κολοσσός εργάζεται για να αναπτύξει ένα σύστημα το οποίο προώρισται να αξιοποιεί την ενέργεια του ανθρώπινου σώματος για να εξορύττει κρυπτονομίσματα.
Ξεχάστε, λοιπόν, τα σχέδια αγοράς ASIC ή την τελευταία GPU…
Σε εύθετο χρόνο θα μπορείτε να εξορύσσετε κρυπτονομίσματα με τη δύναμη του μυαλού σας.

Η πατέντα

Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Cryptocurrency System Using Body Activity Data της Microsoft, το ανθρώπινο σώμα παράγει ενέργεια που χάνεται.
Ως εκ τούτου, αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για παραγωγική χρήση, όπως στο Matrix.
Η διαδικασία εξόρυξης θα περιλαμβάνει τον χρήστη να συνδέει έναν αριθμό αισθητήρων σε διαφορετικά μέρη του σώματος για να δημιουργήσει μια ανταμοιβή όταν εκτελεί κάποια δραστηριότητα είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.
Για παράδειγμα, η πατέντα «εξηγεί» ότι οι αισθητήρες θα μπορούσαν να καθορίσουν πότε ένα άτομο εκτελεί μια συγκεκριμένη εργασία, όπως η παρακολούθηση μιας διαφήμισης ή η χρήση μιας υπηρεσίας διαδικτύου. Όταν καταχωρίζεται το κατάλληλο ερέθισμα, η διαδικασία εξόρυξης θα ενεργοποιείται και το άτομο θα επιβραβεύεται με tokens. 
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft εξηγεί ότι οι συναλλαγές θα καταγράφονται σε ένα blockchain.
Αυτό μπορεί να είναι ιδιωτικό ή δημόσιο.
Σε κάθε περίπτωση προϋποθέτει την επικοινωνία μεταξύ του ανθρώπου και ενός κεντρικού υπολογιστή που θα διαβάζει και θα επεξεργάζεται τα δεδομένα, καθώς και άλλων συστημάτων που θα είναι υπεύθυνα για τη διάδοση και την επαλήθευση των πληροφοριών και των συναλλαγών. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης