Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η Binance φέρνει ψηφιακά assets που συνδέονται με τις μετοχές της Tesla

Η Binance φέρνει ψηφιακά assets που συνδέονται με τις μετοχές της Tesla
Τokens που συνδέονται με μετοχές εταιρειών όπως η Tesla ετοιμάζεται να λανσάρει το ανταλλακτήριο Binance

Τokens που συνδέονται με μετοχές εταιρειών όπως η Tesla ετοιμάζεται να λανσάρει προς διαπραγμάτευση το γνωστό ανταλλακτήριο Binance.
Αλλά τι είναι τα tokens;
Πρόκειται για ψηφιακά αγαθά (digital assets), ένα κλειδί, που πιστοποιεί ότι το πρόσωπο που το κατέχει είναι και ο ιδιοκτήτης μιας αξίας.
Τα tokens υποστηρίζονται / αντιστοιχούν σε φυσικά assets τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες τους ή να καταναλωθούν έναντι κάποιου προϊόντος υπηρεσίας ή πλατφόρμας.
Μπορούν να χρησιμοποιούνται ως εσωτερικές μονάδες για την αγορά αγαθών / υπηρεσιών εντός συστήματος.
Ένα token μπορεί να αναπαρασταθεί σε όλα τα παραπάνω είδη blockchain και να είναι διαθέσιμο μέσω ενός κατάλληλου ανταλλακτηρίου (market place).

Η Binance και η Tesla

Τo πρώτο προς διαπραγμάτευση token που προσφέρει η Binance συνδέεται με τη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία Tesla, η μετοχή της οποίας αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 770 δολ.
Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πολύ ακριβή μετοχή, ωστόσο πλέον οι traders θα μπορούν να στοιχηματίζουν υπέρ του Elon Musk με τη βοήθεια των διασυνδεμένων, διαπραγματεύσιμων token.
«Κάθε token θα αντιπροσωπεύει ποσοστό της αξίας της μετοχής ενώ θα υποστηρίζεται πλήρως από ένα χαρτοφυλάκιο υποκείμενων τίτλων.
Ουσιαστικά, οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάσσουν κλάσματα της αξίας των μετοχών.
Η διαπραγμάτευση των μετοχών θα είναι χωρίς προμήθεια…
Ωστόσο, πρόσβαση σε αυτά τα νέα προϊόντα θα έχουν μόνο ορισμένες αγορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης