Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Osprey Fund: Οι ΗΠΑ θα εγκρίνουν ETF με Bitcoin το 2022

Osprey Fund: Οι ΗΠΑ θα εγκρίνουν ETF με Bitcoin το 2022
Κάπως έτσι, για άλλη μία φορά, οι προσδοκίες φαίνονται να διαψεύδονται
Σχετικά Άρθρα

Μέσα στο 2022 οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ θα δώσουν το πράσινο φως για Exchange Traded Fund (ETF) με υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο το Bitcoin, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Osprey Fund.
Ειδικότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Osprey Funds είπε πως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), υπό την ηγεσία του Gary Gensler, έχει τόσο πολλά πράγματα να κάνει το 2021 που μάλλον η έγκριση για ETF που θα συνδέεται με το Bitcoin αναβάλλεται για του χρόνου.
Ο ίδιος συνομιλεί με τα στελέχη της SEC για αρκετά χρόνια, καθώς η Osprey - η μητρική εταιρεία της Osprey Funds - είχε υποβάλει αίτηση για το δικό της Bitcoin ETF το 2017.
Κάπως έτσι, για άλλη μία φορά, οι προσδοκίες φαίνονται να διαψεύδονται, κάτι που έχει συμβάλει στην τρέχουσα διόρθωση αυτό το καλοκαίρι, με τον King να ισχυρίζεται όμως ότι η αγορά έχει μερικώς προεξοφλήσει αυτές τις απογοητεύσεις.
Αυτή την εβδομάδα, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Janet Yellen είπε στα μέλη της Ομάδας Εργασίας του Προέδρου για τις Χρηματοπιστωτικές Αγορές ότι η κυβέρνηση πρέπει να δράσει γρήγορα για να θεσπίσει ένα κανονιστικό πλαίσιο για τα σταθερά νομίσματα.
Νωρίτερα φέτος, η Yellen είχε επίσης προειδοποιήσει ότι τα κρυπτονομίσματα αποτελούν πρόβλημα…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης