Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Εκτίναξη της αύξησης συναλλαγών με κρυπτονομίσματα - Πρωταγωνιστής το Ethereum

Εκτίναξη της αύξησης συναλλαγών με κρυπτονομίσματα - Πρωταγωνιστής το Ethereum
Περίπου 12 δισ. δολάρια μεταφέρονται μέσω των blockchain Bitcoin, Ethereum και Litecoin, με εκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για πληρωμές καθημερινά.
Σχετικά Άρθρα

Μετά την «bull market» του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων στα τέλη του 2020 και στις αρχές του 2021, πολλοί κάτοχοι χρησιμοποιούν τώρα κρυπτονομίσματα για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους, τις πληρωμές.
Στην πραγματικότητα, όπως σημειώνει ο Niccolo Conte της Visual Capitalist, κάθε μέρα, περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια μεταφέρονται μέσω των blockchain Bitcoin, Ethereum και Litecoin, με εκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για πληρωμές.

Οι συναλλαγές με κρυπτονομίσματα αυξάνονται σε αξία και αριθμό

Ενώ οι τιμές είναι συχνά στο επίκεντρο όταν τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται στο επίκεντρο, οι μετρήσεις συναλλαγών δείχνουν πόσο ένα δίκτυο χρησιμοποιείται ως μέσο ανταλλαγής.
Σε μόλις πέντε χρόνια, οι καθημερινές συναλλαγές στα blockchain Bitcoin, Ethereum και Litecoin αυξήθηκαν έξι φορές, από μόλις 250.000 σε περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα.
Στα μέσα του 2017, το Ethereum ξεπέρασε το Bitcoin στις καθημερινές συναλλαγές καθώς το ETH ήταν απαραίτητο για να συμμετάσχει σε ICO (αρχικές προσφορές νομισμάτων), γεγονός που τροφοδότησε μεγάλο μέρος της κερδοσκοπίας στην τρέχουσα τιμή του 2017.
Με το Ethereum να φιλοξενεί ακόμη χιλιάδες μάρκες ERC-20 και ERC-721 στο blockchain του σήμερα, ο αριθμός των συναλλαγών του έχει αυξηθεί σε πολύ υψηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με το Bitcoin και το Litecoin.
Μαζί με τους αυξανόμενους αριθμούς συναλλαγών των κρυπτονομισμάτων, η μέση αξία ανά συναλλαγή αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 4 φορές τα τελευταία πέντε χρόνια.
2021-09-26_11-03-25.jpg

Οι κάτοχοι κρυπρονομισμάτων αναζητούν εμπόρους

Καθώς ο αριθμός των συναλλαγών και οι τιμές αυξάνονται, οι έμποροι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην προώθηση της υιοθέτησης ψηφιακών νομισμάτων για πληρωμές.
Πολλοί χρήστες κρυπτονομισμάτων θεωρούν την υιοθέτηση εμπόρων ως βασικό βαρόμετρο επιτυχίας για την υιοθέτηση κρυπτογράφησης.
Ενώ εταιρείες όπως η AT&T, η Namecheap και η Overstock δέχονται ήδη πληρωμές κρυπτογράφησης, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που δεν προσφέρουν κρυπτονόμισμα ως μέθοδο πληρωμής.
Σε μια έρευνα σε περισσότερους από 8.000 καταναλωτές στις ΗΠΑ, το 66,7% των κατόχων κρυπτονομισμάτων και το 54,2% των μη ιδιοκτητών δήλωσαν ότι δεν είναι αρκετοί έμποροι που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Μαζί με αυτό, το 47% των κατόχων κρυπτογράφησης δήλωσε ότι αναζητά εμπόρους που δέχονται κρυπτογράφηση για αγορές, υποδεικνύοντας σαφή ζήτηση για περισσότερες επιχειρήσεις που δέχονται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα.
Καθώς ο κόσμος αγκαλιάζει τα κρυπτονομίσματα, οι έμποροι χρειάζονται τα μέσα και τα διαδικτυακά εργαλεία για να είναι μέρος αυτού του επόμενου κύματος εμπορίου.
Η αποδοχή κρυπτογράφησης ανοίγει τους εμπόρους σε ένα ανεκμετάλλευτο κοινό νέων καταναλωτών, πρόθυμοι να ξοδέψουν το κρυπτογράφημά τους.
Το CoinPayments διευκολύνει την έναρξη αποδοχής πληρωμών κρυπτογράφησης στο online ταμείο και με συστήματα POS, με δυνατότητες όπως η μετατροπή αυτόματου νομίσματος και πάνω από 2.000 νομίσματα που υποστηρίζονται.

Αυτό το γράφημα από την CoinPayments εξετάζει τις αυξανόμενες συναλλαγές των δικτύων Bitcoin, Ethereum και Litecoin
Coinpayments-Crypto-Impact-Graphic.jpg


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης