Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

To «ευγενές» κρυπτονόμισμα Shiba Inu γίνεται δεκτό από bistrot στο Παρίσι – Κέρδη +800% τον τελευταίο μήνα

To «ευγενές» κρυπτονόμισμα Shiba Inu γίνεται δεκτό από bistrot στο Παρίσι – Κέρδη +800% τον τελευταίο μήνα
Όπως αναφέρει το Cointelegraph έγινε δεκτό ως τρόπος πληρωμής στο Le Bistrot d’Eleonore et Maxence και αποκτά κοσμοπολίτικο αέρα
Σχετικά Άρθρα

 Το Shiba Inu είναι αδιαμφισβήτητα το κρυπτονόμισμα που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς μόνο στο διάστημα του τελευταίου μήνα τα κέρδη του έχουν αγγίξει το +800%, ενώ τους τελευταίους δώδεκα μήνες η άνοδός του είναι πέρα από κάθε όχι μόνο λογική, αλλά και φαντασία: +84.400.317,50% σύμφωνα με την πλατφόρμα Coinbase, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Cointelegraph την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021.

Ξεπέρασε το Dogecoin

Κάπως έτσι έφθασε να ξεπεράσει η κεφαλαιοποίησή του το Dogecoin, το κρυπτονόμισμα που το προηγούμενο διάστημα είχε τραβήξει τους προβολείς της επικαιρότητας, κυρίως από τις συνεχείς αναφορές σε αυτό από τον ισχυρό άνδρα της Tesla, τον Elon Musk.
Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης με τη εκτόξευση του Shiba Inu, είναι ότι η τιμή του επί του παρόντος βρίσκεται στο 0,00006462 του δολαρίου, λιγότερο από ένα σεντ.

Αλα… γαλλικά

Το αθόρυβο… κρυπτονόμισμα, παίρνει «κοσμοπολίτικο» αέρα, καθώς όπως αναφέρει το Cointelegraph έγινε δεκτό ως τρόπος πληρωμής από ένα bistrot στο Παρίσι, το Le Bistrot d’Eleonore et Maxence.
Την πληροφορία αυτή την έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Natheno Davy,, ένας επενδυτής κρυπτονομισμάτων από το Παρίσι.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέβασε βίντεο όπου στην είσοδο του καταστήματος πάνω με τους παραδοσιακούς αποδεκτούς τρόπους πληρωμής, βρίσκονται δύο αυτοκόλλητα στα οποία αναγράφεται: Το Shiba Inu είναι αποδεκτό εδώ.

Επιβεβαίωση

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Davy στην Cointelegraph, μίλησε με έναν εργαζόμενο στο εστιατόριο για να επιβεβαιώσει ότι το κρυπτονόμισμα ήταν αποδεκτό ως τρόπος πληρωμής πριν τραβήξει το video.
«Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, μια παρέα τεσσάρων ανδρών πλήρωσε τον λογαριασμό του μεσημεριανού τους γεύματος χρησιμοποιώντας Shiba Inu.
Ήταν μαγικό», πρόσθεσε.

Πλήρωσε το γεύμα

Ο Davy αργότερα επισκέφτηκε ξανά το εστιατόριο με φίλους του και πλήρωσε για ένα τραπέζι αξίας 250 ευρώ με Shiba Inu.
Καθώς το βίντεο έγινε viral στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το εστιατόριο επιβεβαίωσε μια ξαφνική αύξηση της κίνησης και τον ευχαρίστησε για τη/... διαφήμιση
«Το εστιατόριο έχει γίνει πλέον το καλύτερο στην περιοχή.
Οι ντόπιοι αναμένουν και άλλα εστιατόρια να ακολουθήσουν και να αρχίσουν να δέχονται κρυπτονομίσματα ως τρόπο πληρωμής», αναφέρει ο Davy.

Λάτρης των cryptos

Ως έμπειρος επενδυτής, ο Davy αποκάλυψε ότι το Shiba Inu είναι η καλύτερη επένδυσή του σε όλη την καριέρα του.
«Λατρεύω τα κρυπτονομίσματα, ειδικά το Shiba Inu.
Τα κρυπτονομίσματα έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα πάντα», κατάληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης