Κρυπτονομίσματα

Στον Καναδά η Fidelity - Στόχος να δρομολογήσει το πρώτο ETF απευθείας σε Bitcoin

Στον Καναδά η Fidelity - Στόχος να δρομολογήσει το πρώτο ETF απευθείας σε Bitcoin
H Fidelity Investments, ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, σχεδιάζει να προσφέρει στους επενδυτές πρόσβαση στο Bitcoin μέσω ενός Καναδικού ETF

H Fidelity Investments, ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, σχεδιάζει να προσφέρει στους επενδυτές πρόσβαση στο Bitcoin μέσω ενός Καναδικού ETF, ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων εταιρειών, καθώς οι αμερικανικές αρχές εμφανίζονται επιφυλακτικές να δώσουν την έγκριση τους, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
Το Fidelity Advantage Bitcoin ETF θα επενδύει απευθείας σε Bitcoin ή μέσω παράγωγων εργαλείων και οι πελάτες θα είναι σε θέση να κάνουν αγορές στο fund με δολ. Καναδά ή ΗΠΑ σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της εταιρείας από τις 22 Νοεμβρίου.
Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί τις συναντήσεις στελεχών της Fidelity με αξιωματούχους της αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) για πολλούς μήνες σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν την έγκριση ενός παρόμοιου ETF στις ΗΠΑ, αναφέρει το Bloomberg.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης