Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η μετάλλαξη Omicron πλήττει και τα κρυπτονομίσματα – Βουτιά έως και 20% για το Bitcoin

Η  μετάλλαξη Omicron πλήττει και τα κρυπτονομίσματα – Βουτιά έως και 20% για το Bitcoin
Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα υποχώρησε έως και 20% στα 42.296 δολάρια προτού ανακτήσει μέρος των απωλειών του και κινηθεί στο πεδίο των 47.300
Σχετικά Άρθρα

Όλα τα κρυπτονομίσματα και κυρίως το Bitcoin, κατέγραψαν βουτιά το Σάββατο (4/12/2021) και ενώ η μετάλλαξη Omicron εξακολουθεί να ρίχνει βαριά τη σκιά της στις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα υποχώρησε έως και 20% στα 42.296 δολάρια στη Σιγκαπούρη προτού ανακτήσει μέρος των απωλειών του και κινηθεί στο πεδίο των 47.300, (- 11%).
Οι αποδόσεις των μετοχών και των ομολόγων στις ΗΠΑ υποχώρησαν σε ένα κλίμα έντονης μεταβλητότητας και ενώ τα στοιχεία καταδεικνύουν, πως η αύξηση της απασχόλησης στις ΗΠΑ επιβραδύνθηκε σημαντικά τον Νοέμβριο, ενώ η παραλλαγή Omicron του κορωνοϊού κρατά τους επενδυτές σε στάση αναμονής.

Omicron και αβεβαιότητα

Οι προβλέψεις για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι πιθανό να επικαιροποιηθούν επί τα χείρω λόγω της εμφάνισης της παραλλαγής Omicron όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Kristalina Georgieva..
Η Omicron έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες παγκοσμίως και πολλές κυβερνήσεις έχουν θέσει ταξιδιωτικούς περιορισμούς για να ανακόψουν την πορεία της.
«Το κορυφαίο ζήτημα εξακολουθεί να είναι όλη αυτή παραλλαγή, υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα», όπως δήλωσε ο Randy Frederick αντιπρόεδρος της Charles Schwab.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης