Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Νέα «βουτιά» 3,5% για το bitcoin στα 47.490 δολ. - Η Omicron πλήττει τα crypto

Νέα «βουτιά» 3,5% για το bitcoin στα 47.490 δολ. - Η Omicron πλήττει τα crypto
Την πτώση του bitcoin ακολούθησαν και άλλα κρυπτονομίσματα
Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι απώλειες για το bitcoin, με το δημοφιλέστερο κρυπτοτόνισμα να καταγράφει βουτιά σχεδόν 5% σήμερα, μετά από ένα δύσκολο σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου το ψηφιακό νόμισμα έχασε κάποια στιγμή πάνω από το ένα πέμπτο της αξίας του.
Η πτώση αυτή οδήγησε την τιμή του bitcoin καθώς και το ποσό που επενδύεται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin στα επίπεδα που ήταν στις αρχές Οκτωβρίου, πριν από το άλμα της τιμής του που το οδήγησε στα ιστορικά υψηλά επίπεδα των 69.000 δολαρίων στις 10 Νοεμβρίου.
Στις 13:55 κατέγραφε απώλειες 3,7% στα 47.490 δολάρια.
Το bitcoin έχει υποχωρήσει 40% από τα υψηλά ένα μήνα νωρίτερα.

Αποστροφή ρίσκου λόγω Omicron

Σύμφωνα με traders, η πτώση του σαββατοκύριακου συνδέεται με μια ευρύτερη αποστροφή των επενδυτών για ανάληψη ρίσκου στις παραδοσιακές αγορές λόγω ανησυχιών για το παραλλαγμένο στέλεχος Omicron και τις επόμενες κινήσεις της Federal Reserve, σε συνδυασμό με τη χαμηλή ρευστότητα στις συναλλαγές που τείνει να επηρεάζει τα κρυπτονομίσματα τα σαββατοκύριακα.
Την πτώση του bitcoin ακολούθησαν και άλλα κρυπτονομίσματα.
Το ethereum κατέγραψε εβομαδιαίες απώλειες 8,6%, υπεραποδίδοντας των υπολοίπων, καθώς τοι bitcoin υποχώρησε 17%, το Solana 13% και το Cardano 19%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης