Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κι όμως, οι επενδυτές επέστρεψαν στο… Dogecoin - Κέρδη 10% σε 24 ώρες

Κι όμως, οι επενδυτές επέστρεψαν στο… Dogecoin - Κέρδη 10% σε 24 ώρες

Τι είναι το δίκτυο Dogechain και ποια είναι τα νέα επενδυτικά προϊόντα

Σχετικά Άρθρα

Οι τιμές του dogecoin έχουν αυξηθεί αυτή την εβδομάδα μετά το ενδιαφέρον των επενδυτών για το δίκτυο Dogechain, το οποίο αποτελεί μια «γέφυρα» που επιτρέπει στους επενδυτές να μετατρέπουν το dogecoin (DOGE) σε weighted dogecoin (wDOGE) με το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν tokens, NFTs και προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί στο δίκτυο.
Το Dogechain είναι χτισμένο στο Polygon Edge, το οποίο επιτρέπει στο έργο να εκκινήσει ένα νέο δίκτυο blockchain, ενώ παρέχει πλήρη συμβατότητα με τα smart contracts και τις συναλλαγές του Ethereum.
Οι τιμές του DOGE αυξήθηκαν περίπου 10% τις τελευταίες 24 ώρες, ακόμη και όταν η ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη.
Αυτό προστέθηκε σε μια αύξηση 25% κατά την τελευταία εβδομάδα και αυτή τη στιγμή συναντά αντίσταση στο επίπεδο τιμών των 0,088 δολαρίων.

Tα DOGE tokens

Μέρος της κίνησης της τιμής του dogecoin προέκυψε από τη ζήτηση των χρηστών για τα DOGE tokens, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μετάβαση στο Dogechain. Το Dogechain – το οποίο αυτοδιαφημίζεται ως layer 2 για το dogecoin – χρησιμοποιεί το dogecoin ως το βασικό μάρκο συναλλαγών της πλατφόρμας και ως πληρωμή για τις αμοιβές στο δίκτυό του.
Η Dogechain πρόκειται επίσης να προβεί σε «airdrop» του δικού της DC token στους χρήστες της πλατφόρμας, όπως δείχνει ο ιστότοπός της.
Ορισμένοι χρήστες του Twitter υπέθεσαν ότι οι χρήστες που επενδύουν το dogecoin τους στο Dogechain θα είναι αποδέκτες του συγκεκριμένου «airdrop», πράγμα που έχει αυξήσει περαιτέρω τη βραχυπρόθεσμη ζήτηση για το DOGE.

Επενδύσεις

Τα δεδομένα από τους trackers της αλυσίδας δείχνουν ότι περίπου 4,6 εκατομμύρια δολάρια σε αξία έχουν κλειδωθεί μέχρι στιγμής σε προϊόντα που βασίζονται στο Dogechain από την έναρξή της στις αρχές αυτής της εβδομάδας.
Πάνω από το 97% αυτού του ποσού είναι κλειδωμένο μόνο στο ανταλλακτήριο DogeSwap που βασίζεται στην Dogechain, σύμφωνα με τα στοιχεία.
Οι προγραμματιστές του Dogechain, τέλος, δήλωσαν την Τετάρτη 17 Αυγούστου ότι το δίκτυο έχει δει πάνω από 480.000 μοναδικές συναλλαγές και περίπου 58.000 εγγενή πορτοφόλια από τη δημιουργία του δικτύου στις αρχές της εβδομάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης