Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

«Βουτιά» 15% για το ether από την ολοκλήρωση του «merge» στις 15/9

«Βουτιά» 15% για το ether από την ολοκλήρωση του «merge» στις 15/9
Το merge αποτελεί μια αναβάθμιση του Ethereum που αλλάζει τον μηχανισμό επικύρωσης των συναλλαγών
Σχετικά Άρθρα
Πτώση μεγαλύτερη από το bitcoin έχει σημειώσει το ethereum, μετά την ολοκλήρωσης της πολυαναμενόμενης αναβάθμισης merge.
Το ethereum είναι μια τεχνολογία blockchain που ουσιαστικά επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές πάνω σε αυτήν.
Το ether είναι το  κρυπτονόμισμα που «τρέχει» στο Ethereum.
Το merge αποτελεί μια αναβάθμιση του Ethereum που αλλάζει τον μηχανισμό επικύρωσης των συναλλαγών από τη μέθοδο proof-of-work σε proof-of-stake.
Οι υποστηρικτές ισχυρίζονται ότι η αναβάθμιση θα καταστήσει την επικύρωση των συναλλαγών στο ethereum πολύ πιο ενεργειακά αποδοτική.
Παρά το γεγονός ότι η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το ether έχει υποχωρήσει περισσότερο από το bitcoin.

«Βουτιά» 15% από τις 15 Σεπτεμβρίου

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, την ημερομηνία που ολοκληρώθηκε η συγχώνευση, έως σήμερα, το ether  έχει υποχωρήσει περίπου 15%. Το bitcoin έχει υποχωρήσει περίπου 3% κατά την ίδια περίοδο.
Πριν από την αναβάθμιση του δικτύου, η τιμή του ether περίπου διπλασιάστηκε από τα χαμηλά του έτους τον Ιούνιο, ξεπερνώντας κατά πολύ τα κέρδη του bitcoin.
Ο Vijay Ayyar, αντιπρόεδρος της εταιρικής ανάπτυξης και του διεθνούς τμήματος στο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Luno, δήλωσε ότι η συγχώνευση είχε ήδη αποτιμηθεί για τον ether, με τους επενδυτές να προχωρούν σε κατοχύρτωση κερδών.
Οι traders μετατοπίζουν επίσης τις επενδύσεις από το ether και άλλα εναλλακτικά ψηφιακά νομίσματα πίσω στο Bitcoin, σύμφωνα με τον Ayyar, "αφού η προσδοκία είναι ότι το Bitcoin θα υπεραποδώσει για μερικούς μήνες από εδώ και πέρα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης