Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κρυπτονομίσματα: Το αμερικανικό ανταλλακτήριο Kraken φεύγει από την αγορά της Ιαπωνίας

Κρυπτονομίσματα: Το αμερικανικό ανταλλακτήριο Kraken φεύγει από την αγορά της Ιαπωνίας
Η Kraken θα μειώσει το εργατικό δυναμικό της κατά 30%, ή περίπου 1.100 υπαλλήλους
Τη διακοπή των δραστηριοτήτων του στην Ιαπωνία από τον επόμενο μήνα ανακοίνωσε το αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Kraken, επικαλούμενο τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς στη χώρα και την αδύναμη αγορά κρυπτογράφησης παγκοσμίως.
Η Kraken θα διαγραφεί από την Υπηρεσία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (JFSA) από τις 31 Ιανουαρίου, οπότε οι πελάτες θα πρέπει να αποσύρουν τις συμμετοχές τους σε fiat και κρυπτονομίσματα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της.
Η Kraken δήλωσε ότι είναι πλήρως χρηματοδοτημένη για να διασφαλίσει ότι όλοι οι επηρεαζόμενοι πελάτες θα μπορούσαν να αποσύρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία εγκαίρως.

Περικοπές προσωπικού

Τον περασμένο μήνα, η Kraken δήλωσε ότι θα μειώσει το εργατικό δυναμικό της κατά 30%, ή περίπου 1.100 υπαλλήλους, καθώς οι δύσκολες συνθήκες της αγοράς είχαν παραλύσει τη ζήτηση για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.
Το Bitcoin έχει χάσει το 60% της αξίας του φέτος, ενώ η ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης έχει συρρικνωθεί κατά 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια, λόγω της  κατάρρευσης της αυτοκρατορίας FTX του Sam Bankman-Fried, του Celsius και των υποτιθέμενων "σταθερών νομισμάτων" terraUSD και Luna.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης