Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Σε «ανάσταση» προσβλέπει το ανταλλακτήριο FTX - Ανέκτησε 7,3 δισ. δολάρια σε μετρητά και ρευστοποιήσιμα assets

Σε «ανάσταση» προσβλέπει το ανταλλακτήριο FTX - Ανέκτησε 7,3 δισ. δολάρια σε μετρητά και ρευστοποιήσιμα assets
Το FTX επωφελήθηκε από την πρόσφατη αύξηση των τιμών των κρυπτονομισμάτων...
Σχετικά Άρθρα
To FTX, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που κατέρρευσε τον Νοέμβριο 2022, κατάφερε να ανακτήσει 7,3 δολάρια μετρητά και ρευστοποιήσιμα assets κρυπτονομισμάτων, ανακοίνωσε η δικηγορική εταιρεία που έχει αναλάβει να το εκπροσωπεί στην αίτηση χρεοκοπίας του σε αμερικανικό δικαστήριο του Ντελαγουέρ.
Σύμφωνα με το Reuters, το συγκεκριμένο ποσό αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 800 εκατ. δολάρια σε σχέση με τα τα επίπεδα κεφαλαίων που είχε καταφέρει να ανακτήσει τον Ιανουάριο 2023.
Ο δικηγόρος του FTX Andy Dietderich δήλωσε πως το ανταλλακτήριο αρχίζει να σκέφτεται τις μελλοντικές του προοπτικές μετά από μήνες προσπάθειας αφιερωμένης στη συλλογή πόρων και στην εξεύρεση του τι πήγε στραβά υπό την ηγεσία του κατηγορούμενου πρώην ιδρυτή του Sam Bankman-Fried.
Ο ίδιος ο Bankman-Fried δηλώνει αθώος.
«Η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί και η φωτιά έχει σβήσει», είπε ο Dietderich.
Το FTX επωφελήθηκε από την πρόσφατη αύξηση των τιμών των κρυπτονομισμάτων, πρόσθεσε ο Dietderich.
Η συνολική του ανάκαμψη αποτιμάται στα 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια με βάση την κίνηση στις τιμές των κρυπτονομισμάτων από τον Νοέμβριο του 2022 - όταν κήρυξε πτώχευση αφού οι traders απέσυραν 6 δισεκατομμύρια δολάρια από την πλατφόρμα σε τρεις ημέρες και το ανταγωνιστικό ανταλλακτήριο Binance αρνήθηκε μια συμφωνία διάσωσης - έως και σήμερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης