Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

JP Morgan: Τέλος τα κρυπτονομίσματα για τους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου

tags :
JP Morgan: Τέλος τα κρυπτονομίσματα για τους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου
Οι συναλλαγές κρυπτογράφησης με αποστολή χρημάτων σε κρυπτογραφημένο λογαριασμό ή με χρεωστική κάρτα δεν θα επιτρέπονται από τις 16 Οκτωβρίου
«Για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τα χρήματά σας ασφαλή από απάτες, αλλάζουμε τους τρόπους πληρωμών σε συναλλαγές που σχετίζονται με κρυπτογράφηση, ενημέρωσε η ψηφιακή τράπεζα της JP Morgan, Chase, τους πελάτες της στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι συναλλαγές κρυπτογράφησης με αποστολή χρημάτων σε κρυπτογραφημένο λογαριασμό ή με χρεωστική κάρτα δεν θα επιτρέπονται από τις 16 Οκτωβρίου, όπως ενημέρωσε η τράπεζα, η οποία προειδοποίησε ότι «αν νομίζουμε ότι πραγματοποιείτε πληρωμή που σχετίζεται με κρυπτογραφημένα περιουσιακά στοιχεία θα την απορρίπτουμε».
Η Chase στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021, ως μία από τις πιο δημοφιλείς τράπεζες της χώρας, προσελκύοντας 1 εκατ. πελάτες στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.
Με το κραχ στα κρυπτονομίσματα να έχει πλήξει βαθιά τον κλάδο και τις αποκαλύψεις για απάτες να πληθαίνουν, η Chase προχωράει σε περιορισμούς, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων τραπεζών όπως η HSBC και η Nationwide Building Society, οι οποίες αυστηροποίησαν τους όρους για τις συναλλαγές με κρυπτογραφημένα περιουσιακά στοιχεία νωρίτερα μέσα στο 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης