Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Πτώση 10% - 20% στις τιμές crypto - Οι καλύτερες επιλογές επένδυσης

Πτώση 10% - 20% στις τιμές crypto - Οι καλύτερες επιλογές επένδυσης
Μια πτωτική αγορά κρυπτονομισμάτων δημιουργεί μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες επενδύσεις

Την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκε μια σημαντική πτώση στις τιμές crypto, η οποία αν και διαφέρει από κρυπτονόμισμα σε κρυπτονόμισμα, κυμαίνεται μεταξύ 10% και 20%.
Ειδικότερα, το Bitcoin παρουσιάζει αυτή τη στιγμή μια πτώση 8% τις τελευταίες 7 ημέρες, με την τιμή του να έχει ήδη αρχίσει να ανακάμπτει ελαφρώς. Επιπλέον, κορυφαία altcoins όπως το Ethereum, το Solana και το Ripple, παρουσιάζουν πτώσεις 10%, 16% και 15% αντίστοιχα.
Σίγουρα, μια πτωτική αγορά κρυπτονομισμάτων δεν είναι ευχάριστη για κανέναν επενδυτή. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δημιουργεί μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες επενδύσεις, όσο οι τιμές είναι ακόμη χαμηλές. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές επένδυσης σε crypto αυτή τη στιγμή.

Οι καλύτερες επενδύσεις crypto αυτή τη στιγμή

Οι περίοδοι διορθώσεων είναι ένα αναπόφευκτο μέρος στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, παρουσιάζουν και μια εξαιρετική ευκαιρία για νέες επενδύσεις. Άλλωστε, μετά από κάθε πτώση στις τιμές crypto, ακολουθεί συνήθως και ένα bull run το οποίο παρουσιάζει αυξανόμενη ζήτηση σε όλα τα κρυπτονομίσματα, παλιά και νέα.
Προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες κέρδους από τις επενδύσεις σας, μία από τις καλύτερες στρατηγικές είναι να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας τόσο με πιο σταθερά crypto coins, όσο φυσικά και με νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα. Καλό λοιπόν θα ήταν να μοιράσετε το διαθέσιμο κεφάλαιό σας στις δύο κατηγορίες που θα αναλύσουμε παρακάτω:

Επένδυση σε υφιστάμενα κρυπτονομίσματα

Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς, όπως το Bitcoin και το Ethereum παρουσιάζουν πάντα μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον στην κοινότητα crypto. Αναλύοντας την τελευταία πτώση στις τιμές crypto καθώς και τις τάσεις των επενδυτών αυτή τη στιγμή, θεωρούμε ότι οι καλύτερες επιλογές επένδυσης είναι:

  • Bitcoin: Με το Bitcoin Halving να έχει σχεδόν φτάσει, το Bitcoin αποτελεί μία από τις καλύτερες επενδυτικές επιλογές αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα νέο υψηλό πάνω από τις 100 χιλιάδες δολάρια.
  • Solana: Το Solana απέδειξε το τελευταίο έτος ότι έχει να δώσει ακόμη πολλά στην αγορά crypto. Με την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση στα meme coins του SOL, την τεράστια κοινότητα NFT και το αποδεδειγμένο ιστορικό του, σίγουρα αποτελεί μια επένδυση που θα πρέπει να εξετάσετε.
  • Cardano: παρά την πρόσφατη πτώση στην τιμή του ADA, θεωρούμε ότι αποτελεί ένα από τα κρυπτονομίσματα που έχει εξαιρετικές προοπτικές ανόδου για το μέλλον.

Επενδύσεις σε νέα κρυπτονομίσματα

Μπορεί τα υφιστάμενα κρυπτονομίσματα της αγοράς να προσφέρουν μια πιο αξιόπιστη επενδυτική επιλογή, ωστόσο παρουσιάζουν και μικρότερες προοπτικές σε θέμα μελλοντικής απόδοσης. Αντιθέτως, τα νεότερα κρυπτονομίσματα της αγοράς, αυτά δηλαδή που ξεκινούν τώρα την πορεία τους στον χώρο, μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ υψηλότερα κέρδη.
Ωστόσο, το ρίσκο στα συγκεκριμένα crypto coins, όπως είναι λογικό, είναι υψηλότερο. Οι επιλογές που ξεχωρίσαμε αυτή τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν θα απασχολήσουν την αγορά crypto τις επόμενες ημέρες είναι:

1. Dogeverse

Το Dogeverse αποτελεί ένα καινοτόμο meme coin το οποίο κυκλοφορεί σε όλες τις γνωστές αλυσίδες μπλοκ, συμπεριλαμβανομένων των: ETH, BNB, MATIC, SOLANA, AVAX και BASE. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αξιοποιεί την κουλτούρα του Doge, προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα πονταρίσματος για παθητικές ανταμοιβές.

Πληροφορίες και συμμετοχή στην προπώληση του Dogeverse.

2. Slothana

Το Slothana αποτελεί ένα meme coin στο Solana blockchain το οποίο έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά. Με την προπώλησή του να ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις λίγες ημέρες και τις φήμες γύρω από την ομάδα του έργου ότι έχει οδηγήσει και άλλα meme coins στην επιτυχία, η ζήτησή του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Θα μπορούσε μάλιστα να είναι το επόμενο 100x meme coin της αγοράς.

Πληροφορίες και συμμετοχή στην προπώληση του Slothana.

3. 99bitcoins

Το 99Bitcoins είναι ένα επίσης καινοτόμο έργο το οποίο λανσάρει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα εκμάθησης. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τα κρυπτονομίσματα μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, κερδίζοντας ταυτόχρονα παθητικές ανταμοιβές.

Πληροφορίες και συμμετοχή στην προπώληση του 99Bitcoins.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης