Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Slothana ($SLOTH) είναι έτοιμο για άνοδο 185% μετά τις φήμες για καταχώρηση σε κορυφαία CEX

tags :
Το Slothana ($SLOTH) είναι έτοιμο για άνοδο 185% μετά τις φήμες για καταχώρηση σε κορυφαία CEX
Οι φήμες γύρω από την πιθανή εισαγωγή του Slothana σε ένα από τα 10 κορυφαία κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων του χώρου, έχουν φουντώσει ακόμη περισσότερο τη ζήτηση του token

Το Slothana ($SLOTH), ένα από τα νεότερα meme coins στο Solana blockchain, έχει σημειώσει μια εξαιρετική άνοδο στην τιμή του, προσελκύοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον από μέρους της κοινότητας.
Με αρκετές φήμες να κυκλοφορούν σχετικά με την πιθανή εισαγωγή του σε ένα από τα 10 κορυφαία κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων (CEX), οι υποστηρικτές του $SLOTH αναμένουν περαιτέρω αύξηση της τιμής του. Πάμε να δούμε αναλυτικότερες πληροφορίες για το κορυφαίο αυτό meme coin.

Αγορά Slothana

Η άνοδος του Slothana και οι στόχοι του

Το $SLOTH κατάφερε να σημειώσει μια σημαντική άνοδο τις τελευταίες ημέρες, αφού κατάφερε από τα 0,0565 δολάρια να φτάσει στα 0,035 δολάρια. Το ανοδικό αυτό κλίμα φαίνεται να πηγάζει τόσο από τους επενδυτές όσο και από την ομάδα του έργου, οι οποίοι στοχεύουν στα 0,10$ και μια άνοδο 185%, στο προσεχές μέλλον. Μάλιστα, αναλύοντας λίγο τις συζητήσεις της κοινότητας στα κοινωνικά δίκτυα και το Discord, οι περισσότεροι αναμένουν ότι το Slothana θα ξεπεράσει αυτόν τον στόχο, δεδομένης της ολοένα και περισσότερο αυξανόμενης τάσης γύρω από τα καλύτερα meme coins της αγοράς.

Οι φήμες για την εισαγωγή σε κορυφαίο CEX ενισχύουν την απόδοση του $SLOTH

Οι φήμες γύρω από την πιθανή εισαγωγή του Slothana σε ένα από τα 10 κορυφαία κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων του χώρου, έχουν φουντώσει ακόμη περισσότερο τη ζήτηση του token. Η πιθανότητα σημαντικής ανόδου μετά την καταχώρηση στα CEX, καθώς και ο μηχανισμός καύσης που αξιοποιεί το έργο, έχουν αυξήσει τη δραστηριότητα του κρυπτονομίσματος.
Μάλιστα, δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να δούμε τον στόχο των 0,10 δολαρίων να επιτυγχάνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, το $SLOTH έχει ήδη περισσότερους από 36.700 κατόχους και αυξανόμενο ενδιαφέρον από τα CEX, κάτι που θεωρητικά θα οδηγήσει σε μια εξαιρετική πορεία τις επόμενες ημέρες.

Επιπρόσθετα, η καταχώρηση στα ανταλλακτήρια CEX έχει προσελκύσει και την προσοχή των φαλαινών crypto, γεγονός που αποδεικνύεται από τις επενδύσεις υψηλών ποσών στο $SLOTH. Κάτι που έχει οδηγήσει το meme coin αυτό μεταξύ των 10 κορυφαίων ζευγών στις πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.
Καθώς λοιπόν οι πρώτοι αγοραστές της προπώλησης απολαμβάνουν σημαντικά κέρδη, οι νεοεισερχόμενοι αναζητούν για την καλύτερη ευκαιρία εισόδου. Κάτι που πιθανόν να είναι αυτή τη στιγμή.

Αγορά Slothana

Περισσότερες αναλύσεις για το $SLOTH

Η άνοδος του Slothana σε μια κεφαλαιοποίηση αγοράς πάνω από τα 100 εκατομμύρια δολάρια, όπως φαίνεται δεν πέρασε απαρατήρητη. Πλατφόρμες όπως η Poloniex, η XT.com και η Bitrue έχουν ενσωματώσει το $SLOTH, ενισχύοντας τον ήδη υψηλό όγκο συναλλαγών και τη ρευστότητα για το ζεύγος SLOTH/SOL. Αυτές οι εξελίξεις ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη θέση του Slothana στο οικοσύστημα των meme coin του Solana.
Αν και αντιμετωπίζει μια προσωρινή πτώση στην τιμή, το $SLOTH παραμένει μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία πριν τις καταχωρήσεις στα CEX. Με τον όγκο συναλλαγών να φτάνει τα 25 εκατομμύρια δολάρια, οι έμπειροι επενδυτές βλέπουν την τρέχουσα υποχώρηση ως μια ευκαιρία είτε για να αγοράσουν τα πρώτα τους $SLOTH, είτε για να ενισχύσουν τη θέση τους αγοράζοντας το dip.

Τελικά συμπεράσματα για το Slothana

Η επιτυχημένη προπώληση του Slothana, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και η μετέπειτα πορεία του στα DEX, τονίζει τον ενθουσιασμό γύρω από τα meme coins στο Solana. Ακολουθώντας τα χνάρια άλλων επιτυχημένων έργων, όπως το DogWifHat ($WIF) και το Bonk ($BONK), το $SLOTH αναμένεται να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα meme coins για το 2024. Άλλωστε, ανάμεσα στις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων meme όπως το Dogeverse και το Sealana, το Slothana φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, προσελκύοντας μεγαλύτερη ζήτηση.
Καθώς λοιπόν το Slothana ($SLOTH) συνεχίζει την ανοδική του πορεία, οι επενδυτές φαίνεται να είναι έτοιμοι να επωφεληθούν από τα πιθανά κέρδη. Με μια ζωντανή κοινότητα, καταχωρίσεις σε διάφορα ανταλλακτήρια και γενικά μια αυξημένη ζήτηση στα τελευταία meme coins, το Slothana θα μπορούσε να σημειώσει μία από τις μεγαλύτερες ανόδους, προσφέροντας σημαντικά κέρδη.
Μείνετε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Slothana , μέσω του επίσημου προφίλ στο X και στο Telegram.

Αγορά Slothana

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης