Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το νέο meme coin του Base ακούει στο όνομα Base Dawgz και είναι έτοιμο να γίνει το επόμενο Brett;

tags :
Το νέο meme coin του Base ακούει στο όνομα Base Dawgz και είναι έτοιμο να γίνει το επόμενο Brett;
Η στρατηγική μάρκετινγκ του Base Dawgz επικεντρώνεται στην εμπλοκή της κοινότητας μέσω του συστήματος share-to-earn

Ένα νέο meme coin ξεκίνησε την προπώλησή του και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 200 χιλιάδες δολάρια από τις πρώτες ώρες. Ο λόγος για το Base Dawgz ($DAWGZ), το οποίο αξιοποιεί την ισχυρή αλυσίδα μπλοκ του Base και εκμεταλλεύεται τα δημοφιλή meme με θέμα τον σκύλου, όπως τα περισσότερα κορυφαία meme coins στην αγορά. Σχεδιασμένο για όσους αναζητούν την περιπέτεια και την καινοτομία, το συγκεκριμένο meme coin προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε διάφορες μπλοκ αλυσίδες.

Αγορά Base Dawgz

Τι προσφέρει το Base Dawgz

Το Base Dawgz προσφέρει μια μοναδική χρησιμότητα share-to-earn και σχεδιάζει να εισαγάγει και ανταμοιβές από το ποντάρισμα στο μέλλον. Παρόλο που η αλυσίδα Base είναι σχετικά νέα, διαθέτει ήδη κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Το $DAWGZ βρίσκεται πρωτίστως στην αλυσίδα Base, αλλά μεταβαίνει σε πολλές ακόμη αλυσίδες, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Solana, BNB Chain και Avalanche. Επί του παρόντος, με τιμή μόλις 0,00479 δολάρια κατά το στάδιο 1 της προπώλησής του, το $DAWGZ μπορεί να αγοραστεί με ETH, SOL, BNB, AVAX και USDT. Η τιμή προπώλησης θα αυξηθεί σε έξι ημέρες, σύμφωνα με την αντίστροφη μέτρηση της ιστοσελίδας, παροτρύνοντας τους πρώτους αγοραστές να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές.

Δυνατότητες ανάπτυξης του Base Dawgz

Η τιμή του Base Dawgz θα μπορούσε δυνητικά να ακολουθήσει μια πορεία όπως το $BRETT, το οποίο σημείωσε αύξηση 11.902%. Προηγούμενα meme coins όπως το DEGEN και το token των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Friend.tech, έχουν προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στο Base, προσελκύοντας αρκετούς επενδυτές που αναζητούν τα καλύτερα meme coins της αγοράς. Αν και τα κρυπτονομίσματα του Base δεν έχουν φτάσει ακόμη τα ύψη των meme coin WIF, BONK, TRUMP ή BODEN στο Solana, οι κοινότητες γύρω από τα meme coins του Base και συγκεκριμένα του $BRETT, του $NORMIE και του $TOSHI, είναι τρομερές.

Το DEGEN, το πρώτο meme κρυπτονόμισμα που έκανε θραύση στο Base, έφτασε σε κεφαλαιοποίηση αγοράς 810 εκατομμυρίων δολαρίων. Συγκριτικά, το $BRETT πέτυχε νέο ιστορικό υψηλό κεφαλαιοποίησης αγοράς ύψους 1,27 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις 2 Ιουνίου. Ακόμη και το $TOSHI διαθέτει μια ισχυρή κεφαλαιοποίηση αγοράς, περίπου 211 εκατομμυρίων δολαρίων, πλησιάζοντας τα ιστορικά υψηλά του.

 

Στρατηγική μάρκετινγκ και κοινοτική δέσμευση

Η στρατηγική μάρκετινγκ του Base Dawgz επικεντρώνεται στην εμπλοκή της κοινότητας μέσω του συστήματος share-to-earn, το οποίο ανταμείβει τους χρήστες για την κοινοποίηση περιεχομένου με επίκεντρο το $DAWGZ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργώντας συνδέσμους παραπομπής και κερδίζοντας το 5% του ποσού που παραπέμπεται, οι συμμετέχοντες μπορούν να αυξήσουν την κοινότητα του $DAWGZ και την αξία του token.
Το 15% της συνολικής προμήθειας των 8.453.000.000 token προορίζεται για ανταμοιβές, ενώ από 20% διατίθεται για την προπώληση, το ποντάρισμα και τη ρευστότητα, το 15% για το μάρκετινγκ και το 10% για καταχωρίσεις. Αυτή η κατανομή διασφαλίζει μια ισορροπημένη προσέγγιση για την ανάπτυξη και τις ανταμοιβές των ενεργών υποστηρικτών του έργου.

Ιδιαίτερα σημαντικό μάλιστα είναι και το γεγονός ότι το έξυπνο συμβόλαιο του Base Dawgz, έχει ελεγχθεί από την εταιρεία ασφάλειας blockchain Solid Proof, αναδεικνύοντας τον επαγγελματισμό και την ασφάλεια του έργου.

Το αυξανόμενο δυναμικό του Base Chain συγκριτικά με το Solana

Το Solana ήταν η κυρίαρχη αλυσίδα για την κυκλοφορία meme coin το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά το Base έχει καταφέρει να κάνει εξαιρετικά βήματα ώστε να το φτάσει. Ως Layer 2 του Ethereum, το Base προσφέρει ταχύτερες και φθηνότερες συναλλαγές. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε μόλις τον Αύγουστο του περασμένου έτους, το Base έχει επιτύχει εντυπωσιακές συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, που ταιριάζουν με τις δυνατότητες του Solana.

Επιπλέον, παρόλο που το Solana μπορεί να υπερηφανεύεται για τις ταχύτατες συναλλαγές του, το υψηλό ποσοστό αποτυχημένων συναλλαγών υπονομεύει την αξιοπιστία του. Το Base, επωφελείται από φθηνότερες χρεώσεις και ισχυρή ασφάλεια λόγω της ιδιότητας Layer 2 στην αλυσίδα μπλοκ Ethereum.
Έτσι, τα θεμελιώδη στοιχεία του Base υποδεικνύουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα meme coins του δικτύου αυτού. Η ικανότητα της αλυσίδας να προσελκύει ολοένα και περισσότερα μοναδικά ενεργά πορτοφόλια και μια αυξανόμενη κλειδωμένη συνολική αξία (TVL), προσφέρει μια καλή εκτίμηση για τη δυνατότητα μιας ευρύτερης υιοθέτησης. Και μέσα σε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Base, το Base Dawgz έρχεται να τα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.
Μην χάσετε το επόμενο meme coin που θα εκτοξευτεί σε τιμή. Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του έργου για να συμμετάσχετε σε μια από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων. Όσο πιο νωρίς επενδύσετε στο συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι προοπτικές κέρδους.

Αγορά Base Dawgz

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης