Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Notcoin αυξάνεται κατά 84% σε μία εβδομάδα - Ποια κρυπτονομίσματα να αγοράσετε τώρα;

tags :
Το Notcoin αυξάνεται κατά 84% σε μία εβδομάδα - Ποια κρυπτονομίσματα να αγοράσετε τώρα;
Πολλοί επενδυτές εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν το Notcoin και άλλα πολλά υποσχόμενα tokens στα χαρτοφυλάκιά τους

Η αγορά κρυπτονομισμάτων δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει με τη μεταβλητότητά της και τις δυνατότητες για μεγάλα κέρδη. Πρόσφατα, το Notcoin (NOT) τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς σημείωσε άνοδο 84% μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.
Αυτή η εντυπωσιακή απόδοση ώθησε πολλούς επενδυτές να εξετάσουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν το Notcoin και άλλα πολλά υποσχόμενα tokens στα χαρτοφυλάκιά τους. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε μερικά κρυπτονομίσματα τα οποία αξίζει να αγοράσετε μετά την εντυπωσιακή αυτή άνοδο του Notcoin και την αύξηση του ενδιαφέροντος σε νέες επενδύσεις crypto.

Αγορά WienerAI

Η αξιοσημείωτη άνοδος του Notcoin

Το Notcoin (NOT) είναι το token που τροφοδοτεί την εφαρμογή παιχνιδιών clicker, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίσουν μέσω του Telegram. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του CoinMarketCap, το altcoin διαπραγματεύεται στα 0,02179 δολάρια, έχοντας αυξηθεί κατά 84% την τελευταία εβδομάδα. Αυτή η άνοδος υποστηρίζεται από βασικούς τεχνικούς δείκτες που επιβεβαιώνουν την αυξημένη ζήτηση για το altcoin.

Τι δείχνουν οι τεχνικές αναλύσεις και οι δείκτες του Notcoin;

Παρά κάποιες πωλήσεις για αποκόμιση κερδών, οι δείκτες δυναμικής του Notcoin παραμένουν αρκετά ισχυροί. Ο Δείκτης Σχετικής Δύναμης (RSI) βρίσκεται στο 76,73 και ο Δείκτης Ροής Χρήματος (MFI) βρίσκεται στο 77. Και οι δύο δηλαδή, σημαντικά πιο πάνω από τις ουδέτερες γραμμές τους. Αυτές οι ενδείξεις υποδηλώνουν ότι η αγοραστική δραστηριότητα για το NOT είναι σημαντική, υπερβαίνοντας την πίεση πώλησης. Ωστόσο, ο υψηλός RSI υποδεικνύει επίσης ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει και μια πιθανή διόρθωση των τιμών.
Ο δείκτης Elder-Ray, ο οποίος μετρά τη δύναμη των αγοραστών έναντι των πωλητών, παρουσιάζει επί του παρόντος τιμή 0,012, υποδεικνύοντας ισχυρή δύναμη των ταύρων. Επιπλέον, ο θετικός δείκτης κατεύθυνσης (45,96) ξεπερνά τον αρνητικό δείκτη (6,2), σηματοδοτώντας μια ισχυρότερη ανοδική τάση.
Επιπλέον, ο δείκτης Chaikin Money Flow (CMF) στο 0,20 δείχνει σημαντική εισροή ρευστότητας, κάτι που υποδηλώνει αυξανόμενη ζήτηση. Στην αγορά συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, το ανοιχτό ενδιαφέρον του NOT έφτασε σε ιστορικό υψηλό των 284 εκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που καταδεικνύει την αυξανόμενη συμμετοχή και αισιοδοξία των συναλλασσομένων.

Ποια κρυπτονομίσματα να αγοράσετε τώρα;

Με την εντυπωσιακή άνοδο του Notcoin, αξίζει να εξερευνήσετε νέα κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν να προσφέρουν παρόμοιο δυναμικό ανάπτυξης. Αυτά που ξεχωρίσαμε μεταξύ των πολλών επιλογών είναι:

WienerAI - Συνδυάζοντας τα memes με την τεχνητή νοημοσύνη

Το WienerAI είναι ένα token που συνδυάζει την παιχνιδιάρικη φύση των meme coin με τις προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Κατέχοντας κρυπτονομίσματα WienerAI, οι επενδυτές αποκτούν πρόσβαση σε ένα καινοτόμο εργαλείο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και προσφέρει η προγνωστική ανάλυση για επιτυχημένες συναλλαγές crypto.

Γιατί να επενδύσετε στην Wiener;

  • Καινοτόμος τεχνολογία: Αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να εντοπίσει τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες.
  • Ισχυρή κοινότητα: Δημιουργεί μια ζωντανή και ενεργή κοινότητα γύρω από τα memes.
  • Δυνατότητα ανάπτυξης: Καθώς η τεχνολογία AI εξελίσσεται, η ζήτηση τέτοιων κρυπτονομισμάτων σίγουρα θα αυξηθεί.
  • Staking: Δυνατότητα παθητικού εισοδήματος μέσω του πονταρίσματος.

Αγορά WienerAI

PlayDoge – Memes και ένα retro P2E παιχνίδι

Το PlayDoge συνδυάζει το δημοφιλές meme με θέμα τον σκύλο με τον αναπτυσσόμενο τομέα του P2E gaming, με σκοπό το κέρδος από μέρος των παικτών. Το παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσει το PlayDoge, προσφέρει ένα gameplay όπου οι παίκτες θα πρέπει να φροντίζουν ένα εικονικό κατοικίδιο, για να κερδίσουν δωρεάν κρυπτονομίσματα $PLAY.

Γιατί να επενδύσετε στην PlayDoge;

  • Επεκτεινόμενη αγορά P2E: Η βιομηχανία των P2E παιχνιδιών εξελίσσεται με εκθετικούς ρυθμούς.
  • Δυνατότητα κέρδους: Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν παίζοντας απλά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.
  • Ποντάρισμα: Το έργο προσφέρει και μηχανισμό staking για να ποντάρετε τα token σας.
  • Αυξημένη ζήτηση στην προπώληση: Το presale του PlayDoge έχει ήδη προσελκύσει μεγάλο αριθμό επενδυτών.
  • Πιθανές συνεργασίες: Διερεύνηση συνεργασιών με άλλα έργα blockchain για την επέκταση του οικοσυστήματός του.

Αγορά PlayDoge

Sealana – Ένα δημοφιλές meme coin στο Solana

To Sealana αποτελεί ένα από τα καλύτερα meme coins αυτή τη στιγμή στο Solana blockchain, το οποίο πραγματοποιεί μια εξαιρετική προπώληση. Το έργο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια, με τις αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα να είναι πάρα πολλές.

Γιατί να επενδύσετε στη Sealana;

  • Βρίσκεται στο Solana: Τα meme coins στο Solana έχουν γνωρίσει τεράστια άνοδο τον τελευταίο καιρό.
  • Αστείος χαρακτήρας: Ο βασικός χαρακτήρας φώκιας που αξιοποιεί το έργο, βασίζεται σε χαρακτήρα του Southpark και έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον.
  • Τεράστια ζήτηση στην προπώληση: Το ποσό που έχει ήδη συγκεντρώσει στην προπώληση και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση υποδηλώνουν μια εξαιρετική μελλοντική πορεία.

Αγορά Sealana

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης