Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Bitcoin αναμένεται να ξεπεράσει σύντομα τα 70 χιλιάδες δολάρια

tags :
Το Bitcoin αναμένεται να ξεπεράσει σύντομα τα 70 χιλιάδες δολάρια
Η μέχρι τώρα πορεία του Bitcoin έχει παρουσιάσει μια ισχυρή στήριξη μεταξύ των 69.380 και 67.350 δολαρίων

Η ανοδική πορεία του Bitcoin (BTC) σταμάτησε πρόσφατα, με αποτέλεσμα η τιμή του κρυπτονομίσματος να πέσει κάτω από τη ζώνη τιμών των 70.000 δολαρίων. Ένα επίπεδο που έχει λειτουργήσει ως ισχυρή στήριξη τον τελευταίο καιρό. Παρά την πτώση αυτή, αρκετές μετρήσεις στην αλυσίδα υποδηλώνουν ότι το Bitcoin θα μπορούσε να ξανά κερδίσει τη ζώνη αυτή και ενδεχομένως να ακολουθήσει μια ακόμη μεγαλύτερη άνοδο.

Αγορά WienerAI

Το Bitcoin πέφτει κάτω από τα 70.000 δολάρια

Η ανάλυση της AMBCrypto σχετικά με την τάση της τιμής του Bitcoin αποκάλυψε μια πτώση 1,97% στις 7 Ιουνίου. Αυτή η σημαντική πτώση απομάκρυνε την τιμή του από τη ζώνη των 70.000 δολαρίων. Πριν από την πτώση αυτή, το BTC γνώρισε διαδοχικές ανοδικές τάσεις που το έφεραν στην τιμή των 70.000 δολαρίων, δείχνοντας σημάδια ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο. Ωστόσο, η πτώση μεταξύ της 6 και 8 Ιουνίου, μείωσε την τιμή του σε περίπου 69.300 δολάρια.

Αυτή τη στιγμή, η τιμή του Bitcoin (BTC) βρίσκεται στα 69,446 δολάρια, με τη συνολική τάση να δείχνει θετικά δείγματα, αφού ο δείκτης (RSI) βρίσκεται πάνω από το 55.

Περισσότερες τεχνικές αναλύσεις

Η μέχρι τώρα πορεία του Bitcoin έχει παρουσιάσει μια ισχυρή στήριξη μεταξύ των 69.380 και 67.350 δολαρίων. Μάλιστα, τα δεδομένα στο blockchain δείχνουν ότι περίπου 1,97 εκατομμύρια διευθύνσεις, απέκτησαν περίπου 964.000 BTC στο συγκεκριμένο εύρος τιμών. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 67 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία που δαπανήθηκαν για την αγορά Bitcoin.

Η ανάλυση του AMBCrypto έδειξε επίσης μια σημαντική αύξηση των αναλήψεων BTC από τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με την Glassnode, μεταξύ 1 και 8 Ιουνίου αποσύρθηκαν από τα ανταλλακτήρια πάνω από 21.000 BTC. Την 1η Ιουνίου, ο όγκος των BTC στα ανταλλακτήρια ήταν περίπου 2,33 εκατομμύρια.
Αυτό σημαίνει ότι την τελευταία εβδομάδα αποσύρθηκαν από τα ανταλλακτήρια BTC αξίας περίπου 1,57 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένα Ιδιαίτερα θετικό σημάδι για το Bitcoin, αφού υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για πώληση από μέρους των επενδυτών. Κατά συνέπεια, το Bitcoin μπορεί να διατηρήσει το επίπεδο στήριξής του, οδηγώντας ενδεχομένως σύντομα σε μια θετική τάση των τιμών. Συγκεκριμένα, το BTC θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 70.000 δολάρια μέσα στις επόμενες ώρες, ξεκινώντας μάλιστα μια ανοδική τάση πάνω από το σημείο αυτό.

Νέα κρυπτονομίσματα με προοπτικές ανοδικής πορείας

Το Bitcoin μπορεί να αποτελεί το νούμερο ένα κρυπτονόμισμα στον κόσμο, ωστόσο δεν είναι το μόνο που παρουσιάζει θετικά δείγματα αυτή τη στιγμή. Η αγορά κρυπτονομισμάτων διαρκώς αναδεικνύει νέες επενδυτικές ευκαιρίες, με τα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα να είναι πολλά.
Αναζητώντας τα καλύτερα κρυπτονομίσματα στην αγορά αυτή τη στιγμή, εντοπίσαμε τρία έργα τα οποία φαίνεται να προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον κατά το στάδιο της προπώλησης, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα θετικά δείγματα για το μέλλον. Μάλιστα, κάθε ένα από τα τρία αυτά crypto coins, εισάγει τη δική του καινοτομία στον χώρο, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια εκτόξευση της τιμής τους.

WienerAI

Το Wienerai είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα που επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI), στην τεχνολογία blockchain. Το έργο προσφέρει ένα καινοτόμο εργαλείο συναλλαγών, το οποίο προτείνει στους χρήστες τις καλύτερες επενδύσεις της αγοράς crypto. Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι μπορούν να επωφεληθούν και από ποντάρισμα για παθητικές ανταμοιβές.

Αγορά WienerAI

99Bitcoins


Το 99bitcoins είναι ένα έργο που δίνει έμφαση στην παροχή εκπαιδευτικών πόρων και εργαλείων για τους χρήστες, ώστε να κατανοήσουν και να ασχοληθούν με την αγορά κρυπτονομισμάτων. Μέσω της πλατφόρμας learn-to-earn που κυκλοφορεί, δίνει τη δυνατότητα εξασφάλισης κερδών, μέσα από την παρακολούθηση μαθημάτων για τα crypto.

Αγορά 99bitcoins

Mega Dice Token

Το $Dice αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα κρυπτονομίσματα GameFi / GambleFi της αγοράς αυτή τη στιγμή, το οποίο στηρίζεται από το Mega Dice Casino και προσφέρει τη δυνατότητα για παθητικές ανταμοιβές μέσω πονταρίσματος, συμμετοχή στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών, τακτικές επιστροφές μετρητών και δυνατότητα συμμετοχής σε airdrops εκατομμυρίων.

Αγορά $Dice

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης