Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η απόδοση του Solana στα DEX ξεπερνάει αυτή του Ethereum – Που να επενδύσετε τώρα;

tags :
Η απόδοση του Solana στα DEX ξεπερνάει αυτή του Ethereum – Που να επενδύσετε τώρα;
Παρά την αύξηση του όγκου συναλλαγών στα DEX, η συνολική δραστηριότητα του δικτύου του Solana σημείωσε αξιοσημείωτη πτώση, περίπου 10% τον τελευταίο μήνα

Τις τελευταίες ημέρες, είδαμε το Solana να ξεπερνάει το Ethereum στον συνολικό όγκο συναλλαγών στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων (DEX). Κάτι που υποδηλώνει μια αυξανόμενη προτίμηση των επενδυτών προς το οικοσύστημα του Solana, παρά τη σημαντική πτώση της τιμής του.

Αγορά Pepe Unchained

Τι υποδηλώνει η αύξηση του όγκου συναλλαγών στα DEX;

Ο αυξημένος όγκος συναλλαγών στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, υποδεικνύει ότι ένα σημαντικό ποσό διατίθεται για συναλλαγές  στα κρυπτονομίσματα του Solana blockchain. Συναλλαγές που δείχνουν την προτίμηση των επενδυτών για τα κρυπτονομίσματα της συγκεκριμένης αλυσίδας μπλοκ.
Μάλιστα, οι υψηλοί όγκοι συναλλαγών στα DEX του Solana είναι ενδεικτικοί της πραγματικής χρήσης του δικτύου, η οποία μπορεί να αντικατοπτρίζει τη μετατόπιση της προτίμησης των χρηστών από το Ethereum στο Solana για ορισμένους τύπους αποκεντρωμένων εφαρμογών και επενδύσεων.

Πτωτική τάση παρά την αύξηση του όγκου συναλλαγών

Παρά την αύξηση του όγκου συναλλαγών στα DEX, η συνολική δραστηριότητα του δικτύου του Solana σημείωσε αξιοσημείωτη πτώση, περίπου 10% τον τελευταίο μήνα. Η αναπτυξιακή δραστηριότητα, μετρούμενη με βάση τις δεσμεύσεις κώδικα, μειώθηκε επίσης κατά 20%. Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με το Ethereum, το οποίο έχει επιδείξει υγιή αύξηση τόσο των ενεργών χρηστών όσο και της συνολικής ανάπτυξης. Οι ενεργοί χρήστες του Ethereum αυξήθηκαν κατά 2,2% και ο αριθμός των δεσμεύσεων στον κώδικα αυξήθηκε κατά 10% κατά την ίδια περίοδο.
Ειδικότερα, από τις 21 Μαΐου, η πορεία του SOL είναι πτωτική, με την τιμή του να έχει μειωθεί σε σημαντικά επίπεδα. Ο Δείκτης Σχετικής Δύναμης (RSI) έχει πέσει κάτω από το 40, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι πωλήσεις του περιουσιακού στοιχείου, παραείναι υψηλές και θα μπορούσε σύντομα να έρθει μια ανάκαμψη. Εάν φυσικά σταθεροποιηθούν οι συνθήκες στην αγορά κρυπτονομισμάτων.
Επιπρόσθετα, ο δείκτης Awesome Oscillator (AO) έχει παρουσιάσει πτώση, υποδεικνύοντας μείωση των αγοραστικών πιέσεων και πιθανή αύξηση των πιέσεων πώλησης. Τέλος, με τον όγκο συναλλαγών να έχει αυξηθεί εντυπωσιακά κατά το τελευταίο 24ωρο, θα μπορούσε σύντομα να δούμε μια υψηλή μελλοντική μεταβλητότητα.

Που να επενδύσετε αυτή τη στιγμή;

Μπορεί τα δείγματα για το Solana να είναι θετικά με τους αναλυτές να αναμένουν σύντομα μια ανάκαμψη, ωστόσο τις επόμενες μέρες μπορεί το κρυπτονόμισμα να παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές και διακυμάνσεις στην τιμή του. Καλό λοιπόν θα ήταν οι επενδυτές να παρακολουθήσουν την πορεία και να αναμένουν την κατάλληλη στιγμή επένδυσης.
Ωστόσο, ένα νέο κρυπτονόμισμα φαίνεται να κερδίζει σημαντικό έδαφος, με τους επενδυτές να στρέφονται στην προπώλησή του. Συγκεκριμένα το Pepe Unchained, αποτελεί ένα νέο meme coin με τεράστιες προοπτικές και μάλιστα δεν κυκλοφορεί ούτε στο Solana αλλά ούτε και στο Ethereum. Το $PEPU, αξιοποιεί το δικό του Layer-2 blockchain, προκειμένου να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του Ethereum, παρέχοντας ταυτόχρονα πιο γρήγορες και οικονομικές συναλλαγές.

Επιπλέον, το Pepe Unchained ($PEPU) προσφέρει ένα αρκετά ελκυστικό staking, με τις ανταμοιβές να είναι αρκετά υψηλές για εκείνους που θα συμμετάσχουν στην προπώληση. Κάτι που σε συνδυασμό με τον αστείο meme χαρακτήρα του, έχει οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση του token, από τις πρώτες κιόλας ημέρες.
Εάν λοιπόν αναζητάτε για κερδοφόρες επενδύσεις σε νέα κρυπτονομίσματα με προοπτικές, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Pepe Unchained για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στην προπώληση.

Αγορά Pepe Unchained

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης