Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Αλήθειες από τον Κασιδιάρη... «Με φυλάκισαν για τον εθνικισμό, τώρα χειροκροτούν τον Rubio»

Αλήθειες από τον Κασιδιάρη... «Με φυλάκισαν για τον εθνικισμό, τώρα χειροκροτούν τον Rubio»
Ηλίας Κασιδιάρης: «Ο Εθνικισμός των Ελλήνων επανέρχεται δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο»
Την ομιλία του Marco Rubio, την οποία χαρακτηρίζει ως τοποθέτηση υπέρ του εθνικισμού και των κλειστών συνόρων, σχολιάζει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Η τοποθέτηση του Rubio ήταν «πιο ακραία» από δικές του ομιλίες, για τις οποίες, όπως θυμίζει, διώχθηκε ποινικά βάσει του αντιρατσιστικού νόμου.

Η αναφορά στην υπόθεση

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πολυετή δικαστική του εκκρεμότητα, σημειώνοντας ότι παρέμεινε υπόδικος για τρία χρόνια με αφορμή τη φράση «Η Ελλάδα στους Έλληνες», έως ότου αθωώθηκε οριστικά και αμετάκλητα.
Παράλληλα, ασκεί κριτική σε «woke» πολιτικούς, καθώς ενώ στο παρελθόν «φυλάκισαν τον Κασιδιάρη με πρόσχημα την εθνικιστική του ρητορική», σήμερα χειροκροτούν τον Rubio και εμφανίζονται ως «πατριώτες».

«Η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην διεθνώς»

Στο τελευταίο μέρος της ανάρτησής του, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζει ότι το διεθνές πολιτικό σκηνικό έχει μεταβληθεί σημαντικά και εκτιμά ότι «ο Εθνικισμός των Ελλήνων επανέρχεται δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο».
Παράλληλα, αναφέρεται σε όσους τάσσονται υπέρ της απαγόρευσης κομμάτων, τους οποίους χαρακτηρίζει «σταλινικούς», υποστηρίζοντας ότι θα «καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης