Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΒΕΘ - Χρονιά επιστροφής στην ανάπτυξη το 2014

ΒΕΘ - Χρονιά επιστροφής στην ανάπτυξη το 2014
Η λιτότητα, που διαδέχεται τη λιτότητα δεν μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα, επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Π. Παπαδόπουλος
Το 2014 θα είναι έτος επιστροφής στην ανάπτυξη εκτιμά ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
«Η διαδρομή της χώρας μας το 2013 κάθε άλλο παρά σπαρμένη με άνθη ήταν», σημειώνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ και προσθετεί ότι «κάνοντας μια γιγάντια προσπάθεια, η Ελλάδα προσπαθεί να κερδίσει τη μάχη. Αποδεικνύει καθημερινά ότι αξίζει την εμπιστοσύνη των εταίρων της και της διεθνούς κοινότητας. Αυτό που πρέπει να γίνει κοινός τόπος στους εταίρους μας είναι ότι η λιτότητα, που διαδέχεται τη λιτότητα δεν μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα».
Όπως σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος, «το 2014 πρέπει να αποτελέσει τη χρονιά που θα ξεκινήσει η σταθερή ανάκαμψη» και συμπληρώνει ότι «βελτιώσεις απαιτούνται και στο επίπεδο της φορολογίας, προς την κατεύθυνση της απλοποίησης του συστήματος και της ανταγωνιστικότητας των φορολογικών συντελεστών, ενώ σημαντικές ευκαιρίες αναμένεται να προκύψουν από την επιτάχυνση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων και την εφαρμογή του σχεδίου αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης