Τελευταία Νέα
Οικονομία

Υπαναχωρεί η κυβέρνηση για τον ΟΛΠ - Θετική η σύμβαση με την Cosco λέει το ΥΠΟΙΚ - Ράλι στη μετοχή

Υπαναχωρεί η κυβέρνηση για τον ΟΛΠ - Θετική η σύμβαση με την Cosco λέει το ΥΠΟΙΚ - Ράλι στη μετοχή
Ο αναπληρωτής υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας, διεμήνυε μέχρι και χθες πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ
Από το μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων έρχεται η πρώτη μεγάλη υπαναχώρηση της κυβέρνησης.
Παρά το γεγονός πως ο αναπληρωτής υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας, διεμήνυε μέχρι και χθες πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, τα μηνύματα που έρχονται μια μέρα μετά από το υπουργείο Οικονομικών είναι τελείως διαφορετικά.
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών δηλώνει θετικό ως προς τη σύμβαση με την Cosco για τον ΟΛΠ, αρνούμενο ωστόσο ότι έχει γίνει αναφορά για την αποκρατικοποίησή του.
Επί της ουσίας το υπουργείο Οικονομικών λέει ναι στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, αφού διαμηνύει ότι σέβεται την υπάρχουσα σύμβαση με την Cosco.
Διαφορετικά θα την απέρριπτε.
Αυτή τη στιγμή η μετοχή του ΟΛΠ καταγράφει ράλι +16%, στα 12,90 δολάρια.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τον ΟΛΠ
Αναφορικά με δημοσιεύματα σχετικά με δηλώσεις αξιωματούχου του Υπουργείου Οικονομικών για την «αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ» διευκρινίζεται ότι η θέση του Υπουργείου στο συγκριμένο ζήτημα είναι θετική ως προς την υπάρχουσα σύμβαση με την Cosco και ότι ουδεμία αναφορά έγινε στο θέμα της αποκρατικοποίησης του ΟΛΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης