Τελευταία Νέα
Οικονομία

Reuters: Χρήσιμη για τον Dijsselbloem η νέα λίστα Βαρουφάκη - Όλη η απάντηση του προέδρου του Εurogroup

Reuters: Χρήσιμη για τον Dijsselbloem η νέα λίστα Βαρουφάκη - Όλη η απάντηση του προέδρου του Εurogroup
Η λίστα θα είναι χρήσιμη κατά την προσπάθεια καθορισμού των μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα
Χρήσιμη φέρεται, σύμφωνα με το Reuters, να χαρακτηρίζει την ανανεωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης, ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Dijsselbloem.
To Reuters αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την απάντηση του προέδρου του Eurogroup στη λίστα που απέστειλε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης.
Ειδικότερα, κατά το πρακτορείο, ο Dijsselbloem χαρακτήρισε χρήσιμη τη νέα λίστα με τις επτά προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις.
Η λίστα θα είναι χρήσιμη κατά την προσπάθεια καθορισμού των μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, για να προσθέσει πως θα πρέπει να εξεταστούν λεπτομερώς οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.
Οι θεσμοί θα πρέπει να εξετάσουν την ελληνική λίστα, πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με το Reuters.
Oι ελληνικές προτάσεις θα πρέπει να συζητηθούν περισσότερο με τους θεσμούς, σημείωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, για να συμπληρώσει πως απαιτείται ακόμη στενότερη συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους.
"Οι θεσμοί θα πρέπει να αποκτήσουν μια αναλυτική εικόνα των ελληνικών προτάσεων για μεταρρυθμίσεις", υποστήριξε.
Έχουμε συμφωνήσει ότι οι συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς θα πραγματοποιούνται στις Βρυξέλλες, ενώ οι τεχνικής φύσεως εργασίες θα γίνονται στην Αθήνα, κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης