Τελευταία Νέα
Οικονομία

Η Ελλάδα να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις και να πετύχει βιώσιμη ανάπτυξη, συμφώνησαν Obama και Merkel

tags :
Η Ελλάδα  να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις και να πετύχει βιώσιμη ανάπτυξη, συμφώνησαν Obama και Merkel
O Obama είναι αισιόδοξος ότι η Ελλάδα και οι εταίροι της θα μπορέσουν να χαρτογραφήσουν αυτή την πορεία χωρίς να προκαλέσουν αστάθεια 
Την άποψη οτι η Ελλάδα πρέπει να πετύχει μεταρρυθμίσεις και βιώσιμη ανάπτυξη μοιράστηκαν στη συνάντηση των ηγετών των G7 στη βαυαρία της Γερμανίας, ο αμερικανός πρόεδρος B. Obama και η γερμανίδα καγκελάριος A. Merkel.
Ο αμερικανός πρόεδρος μάλιστα, δηλώνει ευχαριστημένος που η Αθήνα στέλνει σινιάλα ότι θέλει να μείνει στην ευρωζώνη και δηλώνει αισιόδοξος.
Ο αμερικανός πρόεδρος B. Obama και η γερμανίδα καγκελάριος A. Merkel συζήτησαν το θέμα της Ελλάδας στη διμερή συνάντησή τους, και συμφώνησαν πως η χώρα πρέπει να πετύχει μεταρρυθμίσεις και να επιστρέψει σε μια βιώσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.
Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Obama είναι αισιόδοξος ότι η Ελλάδα και οι εταίροι της θα μπορέσουν να χαρτογραφήσουν αυτή την πορεία χωρίς να προκαλέσουν αστάθεια στις χρηματαγορές.
Ανέφερε επίσης ότι είναι ευχαριστημένος που η Αθήνα έχει στείλει σινιάλα ότι θέλει να παραμείνει στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης