Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στη Νέα Υόρκη Μάρδας, Κουντουρά για την ημερίδα του Capital Link - Ραντεβού τραπεζιτών - επιχειρηματιών για επενδύσεις

tags :
Στη Νέα Υόρκη Μάρδας, Κουντουρά για την ημερίδα του Capital Link - Ραντεβού τραπεζιτών - επιχειρηματιών για επενδύσεις
Στην ημερίδα θα παραστεί πλήθος Ελλήνων τραπεζιτών και επιχειρηματιών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν κρίσιμα ραντεβού με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων
Στη Νέα Υόρκη θα βρεθούν σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2015 υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ημερίδα που διοργανώνει κάθε χρόνο το Capital Link για την Ελλάδα.
Πρόκειται για τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δ. Μάρδα και την υπουργό Τουρισμού, Έ. Κουντουρα.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί η παρουσία του υπουργού Οικονομίας Γ. Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, οι οποίοι τελικά δεν θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη.
Στην ημερίδα θα παραστεί πλήθος Ελλήνων τραπεζιτών και επιχειρηματιών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν κρίσιμα ραντεβού με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.
Το παρόν θα δώσουν ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, ο πρόεδρος της Eurobank, Νικόλαος Καραμούζης, ο διευθύνων σύμβουλος της Τραπέζης Πειραιώς Άνθιμος Θωμόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ, Άρης Ξενόφως.
Επίσης θα λάβουν μέρος οι Μεταξύ John Alfred Paulson ( Paulson & Co.), Wilbur Ross, William Vrattos ( York Capital Management).
Παρούσα θα είναι και εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα, D. Velkulescu.
Πρόκειται για τη 17η ημερίδα του Capital Link για την Ελλάδα, η οποία πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη με τη συνεργασία του NYSE.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι μεγάλες ξένες επενδυτικές τράπεζες, αλλά και ελληνικές επιχειρήσεις όπως ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης