Τελευταία Νέα
Οικονομία

Υπ. Οικονομικών: Η Τρ. Πειραιώς κατέθεσε αίτηση για ένταξη στο «Ηρακλής ΙΙ»

Υπ. Οικονομικών: Η Τρ. Πειραιώς κατέθεσε αίτηση για ένταξη στο «Ηρακλής ΙΙ»
Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για την αίτηση που κατέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς για την ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής»
Σχετικά Άρθρα
Την κατάθεση αίτηση από την Τράπεζα Πειραιώς για την ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής ΙΙ» ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Η αίτηση αφορά την τιτλοποίηση δανείων της Τράπεζας Πειραιώς με την κωδική ονομασία «Sunrise II», συνολικής λογιστικής αξίας 2,6 δισ. ευρώ.

Η ανακοίνωση

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρονται τα εξής: «Κατατέθηκε χθες στο Υπουργείο Οικονομικών η δεύτερη αίτηση από την Τράπεζα Πειραιώς για ένταξη στο πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων "Ηρακλής II".
Η αίτηση αφορά την τιτλοποίηση δανείων της Τράπεζας Πειραιώς με την κωδική ονομασία «Sunrise II», συνολικής λογιστικής αξίας 2,6 δισ. ευρώ, προκειμένου να δοθεί η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με τον Ν.4649/2019, στις ομολογίες υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας, αξίας 1,2 δισ. ευρώ.
Η Τράπεζα Πειραιώς είναι το δεύτερο πιστωτικό ίδρυμα που καταθέτει αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα "Ηρακλής ΙΙ", για το οποίο συνολικά έχουν υποβληθεί τρεις αιτήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης