Τελευταία Νέα
Οικονομία

Έρχεται το «καλάθι των νονών» από 29/3 – Τι θα περιλαμβάνει, οι 12 κατηγορίες

Έρχεται το «καλάθι των νονών» από 29/3 – Τι θα περιλαμβάνει, οι 12 κατηγορίες
Mέχρι τις 15 Απριλίου θα εφαρμοστεί το «καλάθι των νονών»
Σχετικά Άρθρα
Πρεμιέρα αύριο, Τετάρτη 29/3, για το «καλάθι των νονών», το οποίο θα περιλαμβάνει 12 κατηγορίες προϊόντων, όπως παιχνίδια και λαμπάδες, το οποίο θα εφαρμοστεί μέχρι τις 15 Απριλίου.
Αυτό αφορά προϊόντα που σχετίζονται με τα δώρα του Πάσχα, ώστε να διευκολύνει τους νονούς να αγοράσουν λαμπάδες και παιχνίδια για τα βαφτιστήρια τους ενόψει του Πάσχα.
Περιλαμβάνει 12 κατηγορίες παιχνιδιών: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.
Σε αυτό το «καλάθι» συμμετέχουν υποχρεωτικά οι επιχειρήσεις παιχνιδιών με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 ευρώ και εθελοντικά όσες επιθυμούν με μικρότερο τζίρο.
Κάθε επιχείρηση από τις κατηγορίες παιχνιδιών που θα διαμορφωθούν από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξςη και Επενδύσεων, θα επιλέγει κάθε εβδομάδα τα προϊόντα που θα εντάσσει, ενώ θα υπάρχουν και λαμπάδες με παιχνίδια.

Το επόμενο βήμα στις 4 Απριλίου

Με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αγορές τροφίμων για το πασχαλινό τους τραπέζι , έρχεται στις 4 Απριλίου το «Καλάθι του Πάσχα», το οποίο θα περιλαμβάνει αρνί, τσουρέκια κ.α.
Πρόκειται για «καλάθι», το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει το «καλάθι της Σαρακοστής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης