Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στη Βαρβάκειο Αγορά και σε λαϊκή αγορά στο Μαρούσι ο Γεωργιάδης: Όλα πήγαν ομαλά φέτος, οι τιμές συγκρατήθηκαν

Στη Βαρβάκειο Αγορά και σε λαϊκή αγορά στο Μαρούσι ο Γεωργιάδης: Όλα πήγαν ομαλά φέτος, οι τιμές συγκρατήθηκαν
«Το «καλάθι» δουλεύει» είπε χαρακτηριστικά ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Επίσκεψη στη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε λαϊκή αγορά στο Μαρούσι πραγματοποίησε σήμερα, Μ. Σάββατο 15/4, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Άδ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις τιμές και την επάρκεια στην αγορά, ενώ τόνισε νέου ότι επανέλαβε ότι το «καλάθι του νοικοκυριού» λειτουργεί υπέρ του ανταγωνισμού και πως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία και οι podemos στην Ισπανία έχουν ζητήσει πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί.
Στη Βαρβάκειο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συζήτησε με κρεοπώλες, οι οποίοι δήλωσαν ότι η μέση τιμή για το αρνί είναι στα 10 ευρώ, υπάρχει ακόμη και μικρή μείωση της τιμής από ορισμένους επαγγελματίες, αλλά και πως η αγορά κινήθηκε πολύ καλά.
Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε πως από την αυτοψία που έκανε προχθές σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ για τις τιμές στο «καλάθι», διαπίστωσε ότι πωλούνται μακαρόνια με 0,58 ευρώ, που «είναι η χαμηλότερη που έχουμε βρει εδώ και 6 μήνες», φέτα ΠΟΠ 8,99 ευρώ, λευκό τυρί με 5 ευρώ, γάλα επώνυμο 1,12 ευρώ και μακράς διαρκείας 0,89 ευρώ, κοτόπουλο επώνυμο ελληνικό με 2,95 ευρώ και αλεύρι κάτω από το 1 ευρώ.
«Το «καλάθι» δουλεύει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας ωστόσο ότι «ακρίβεια φυσικά υπάρχει και μπορείτε να βρείτε σε όλα αυτά τα αγαθά και πολύ ακριβότερες τιμές, αλλά πετύχαμε με το «καλάθι» μας να εξασφαλίσουμε μία σειρά προϊόντων σε πραγματικά χαμηλές τιμές και είμαστε υπερήφανοι για αυτό».
Σε σχετική του ανάρτηση στο twitter ο κ. Γεωργιάδης έγραψε ότι «όλα πήγαν ομαλά φέτος στην αγορά, οι τιμές συγκρατήθηκαν και η επάρκεια».
αδ1_1.JPG

Στη συνέχεια, ο υπουργός επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στο Μαρούσι , απ΄ όπου και επανέλαβε ότι στις λαϊκές αγορές υπάρχουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και φρεσκάδας σε χαμηλές τιμές.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης