Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΣΒΕ: Άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας και την περιφερειακή ανάπτυξη

ΣΒΕ: Άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας και την περιφερειακή ανάπτυξη
Η Πρόεδρος του ΣΒΕ απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συγχαρητήρια επιστολή για τη νίκη του στις εκλογές
Στην άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας και της περιφερειακής ανάπτυξης, προσβλέπει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας από τη νέα κυβέρνηση, όπως αναφέρει σε συγχαρητήριά της επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), Λουκία Σαράντη.
Η Πρόεδρος του ΣΒΕ απέστειλε σήμερα προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συγχαρητήρια επιστολή για τη νίκη του στις εκλογές.
Στην επιστολή της η κα Σαράντη αναφέρει τα ακόλουθα:
«Εκ μέρους του επιχειρηματικού κόσμου σε όλη τη χώρα και ιδίως στην περιφέρεια, επιτρέψτε μου να σας απευθύνω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογική σας νίκη.
Η εμπειρία από την προηγούμενη θητεία σας, οι ρεαλιστικές σας θέσεις για την οικονομία και το μεταρρυθμιστικό σας πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, μας δίνουν βάσιμες ελπίδες για την πραγμάτωση των προσδοκιών μας.
Προσβλέποντας στην άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών από τα μέλη του κυβερνητικού επιτελείου για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας και την περιφερειακή ανάπτυξη, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος είναι έτοιμος να συνδράμει, με όποιο δυνατό τρόπο, στην κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και την ευημερία της κοινωνίας μας.
Ευχόμαστε σε εσάς και σε όλα τα μέλη της κυβέρνησής σας, καλή επιτυχία στο έργο σας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης