Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σκρέκας: Μέχρι 13/7 θα αποφασιστεί το άνοιγμα ή μη των καταστημάτων την Κυριακή 16/7 λόγω καύσωνα

Σκρέκας: Μέχρι 13/7 θα αποφασιστεί το άνοιγμα ή μη των καταστημάτων την Κυριακή 16/7 λόγω καύσωνα
Τις επόμενες ήμερες πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως ανέφερε ο Κ. Σκρέκας
Σχετικά Άρθρα
Μέχρι την Πέμπτη 13/7 σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών θα αποφασιστεί εάν τα καταστήματα θα ανοίξουν αυτή την Κυριακή 16 Ιουλίου ή εάν θα μετατεθεί το άνοιγμα για την επόμενη, λόγω του καύσωνα, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Σκρέκας.
Ο κ. Σκρέκας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 τόνισε ότι γίνονται αυστηροί έλεγχοι για παραπλανητικές εκπτώσεις και πρόσφορες, των οποίων τα ευρήματα θα ανακοινωθούν σύντομα.
Επιπλέον, τις επόμενες ήμερες πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Όπως ανέφερε ο υπουργός, «προχωράμε σε ελέγχους σε προμηθευτές των σούπερ μάρκετ για να αποτρέψουμε πιθανά φαινόμενα αισχροκερδείας», υπενθυμίζοντας ότι ο πληθωρισμός επιμένει ιδιαίτερα σε φρούτα και λαχανικά.
Ακόμη, σημείωσε ότι η ΔΙΜΕΑ (Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς) τις τελευταίες ήμερες ξεκίνησε ελέγχους για την προστασία των ελληνικών προϊόντων ΠΟΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης