Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σκρέκας: Στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» 770 προϊόντα σε 37 βασικές κατηγορίες - Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι

Σκρέκας: Στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» 770 προϊόντα σε 37 βασικές κατηγορίες - Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι
"Η κυβέρνηση στέκεται με συνέπεια δίπλα στους πολίτες", τόνισε ο Κ. Σκρέκας
Συνολικά 770 προϊόντα σε 37 βασικές κατηγορίες συμμετέχουν πλέον στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης «Μόνιμη Μείωση Τιμής», ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι για την πάταξη της αισχροκέρδειας.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης, μεγάλη ανταπόκριση εξακολουθεί να έχει η πρωτοβουλία της κυβέρνησης «Μόνιμη Μείωση Τιμής» και μάλιστα, έχει ξεπεραστεί κατά πολύ ο αρχικός στόχος των 500 κωδικών με μείωση το λιγότερο 5% στα ράφια των σούπερ μάρκετ για τουλάχιστον έξι μήνες.
Μέχρι 13 Νοεμβρίου 2023, σύμφωνα με το υπουργείο, τα προϊόντα που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία ήταν συνολικά 770. Τα προϊόντα αυτά αφορούν 37 βασικές κατηγορίες, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί 62 εταιρείες.

Σκρέκας: Η κυβέρνηση στέκεται με συνέπεια δίπλα στους πολίτες

«H πρωτοβουλία "Μόνιμη Μείωση Τιμής" βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη ανταπόκριση. Το γεγονός αυτό μας ικανοποιεί, αλλά δεν εφησυχάζουμε», δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, προσθέτοντας πως «έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τον αρχικό στόχο μας. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα την προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα νοικοκυριά και τους ευάλωτους συμπολίτες μας, δίνοντας καθημερινά τη μάχη με την ακρίβεια».
«Την ίδια στιγμή, συνεχίζουμε τους εντατικούς ελέγχους για την πάταξη της αισχροκέρδειας. Η κυβέρνηση στέκεται με συνέπεια δίπλα στους πολίτες» , συμπλήρωσε.
Ακολουθούν οι 37 κατηγορίες που εντάσσονται τα 770 προϊόντα καθώς και ο μέσος όρος μείωσης τιμής:

κ1_2.JPG
κ2_4.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης