Τελευταία Νέα
Οικονομία

Πληρωμές αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών επιχειρήσεων με συμβάσεις σε αναστολή

Πληρωμές αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών επιχειρήσεων με συμβάσεις σε αναστολή
Σε όσους δεν έχει καταβληθεί το ποσό της αποζημίωσης θα πρέπει να αναζητήσουν στην οικεία Περιφέρεια για ποιο λόγο το δικό τους ΑΦΜ έχει κριθεί ως μη επιλέξιμο, σύμφωνα με τον Άδ. Γεωργιάδη
Σταδιακά στην καταβολή αποζημιώσεων ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους επιχειρήσεων, οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες των προηγούμενων μηνών, προχωρά το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Μάλιστα, την Παρασκευή 17/11 το υπουργείο προγραμματίζει συνολικά 2.153 πληρωμές δικαιούχων.

Γεωργιάδης: Εξόφληση του μηνός Οκτωβρίου στις 17/11

«Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έχει εξοφλήσει όλους τους δικαιούχους του επιδόματος των 534 ευρώ του μηνός Σεπτεμβρίου και θα εξοφλήσει όλους τους δικαιούχους του μηνός Οκτωβρίου, την προσεχή Παρασκευή», δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ακόμη, ο κ. Γεωργίαδης σημείωσε πως «εάν υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν κάνει αίτηση και δεν τους έχει καταβληθεί το ποσό της αποζημίωσης θα πρέπει να αναζητήσουν στην οικεία Περιφέρεια για ποιο λόγο το δικό τους ΑΦΜ έχει κριθεί ως μη επιλέξιμο και δεν έχει αποσταλεί με τον προβλεπόμενο τρόπο στο Υπουργείο Εργασίας».

Οι πληρωμές

Την Παρασκευή 17/11/2023 το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης προγραμματίζει πληρωμή των δικαιούχων αποζημίωσης ειδικού σκοπού εργαζόμενων επιχειρήσεων που επλήγησαν από πυρκαγιές και πλημμύρες, για τον μήνα Οκτώβριο, ύψους 957.216,00 ευρώ για συνολικά 2.153 πληρωμές δικαιούχων.
Ήδη, την Παρασκευή 10/11/2023 καταβλήθηκε ποσό ύψους 1.540.608,00 ευρώ αποζημίωσης ειδικού σκοπού για συνολικά 4.528 πληρωμές:
– στους δικαιούχους εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν από πυρκαγιές καταβλήθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού που αντιστοιχεί για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2023
– στους δικαιούχους εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πλημμύρες καταβλήθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον μήνα Σεπτέμβριο 2023

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης