Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σε ισχύ από 12/12 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων - Καφούνης: Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά

Σε ισχύ από 12/12 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων - Καφούνης: Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά
Τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοιχτά τις Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 18:00
Σε εορταστικούς ρυθμούς θα αρχίσουν να κινούνται από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα, καθώς θα τεθεί σε ισχύ το συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, με την προσδοκία για αναθέρμανση της κίνησης στην αγορά και του τζίρου τους.
Σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2023, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά κάθε ημέρα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 21:00 και τα Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 18:00.
Επίσης, θα μπορούν να είναι ανοιχτά τις Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 18:00.
Κλειστά θα παραμείνουν στις 25-26/12 και 1-2/1/2024.
Με αφορμή την έναρξη του εορταστικού ωραρίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Στ. Καφούνης, δήλωσε ότι «η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά και στα στολισμένα καταστήματα στο κέντρο και στις συνοικίες της Αθήνας, εργαζόμενοι και καταστηματάρχες περιμένουν τους καταναλωτές, με ράφια γεμάτα προϊόντα και εξαιρετικές τιμές.
Ας ευχηθούμε οι 'Αγιες μέρες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες και να υποδεχθούμε το νέο έτος με χαμόγελο και αισιοδοξία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης