Τελευταία Νέα
Οικονομία

Εκλογή Χαρίτου στη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Εκλογή Χαρίτου στη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Η κυριαρχία της ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ (45,5%) στις πρόσφατες εκλογές του Ο.Ε.Ε. που είναι ο μεγαλύτερος Επιστημονικός Σύλλογος της χώρας (50.495 μέλη) έχει ευρύτερη πολιτική σημασία
Θρίαμβος της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ) με 45,5% (Εκλέγει 91 έδρες: Αττική 46, Θεσσαλονίκη 9 και Υπόλοιπη Επικράτεια 36)
Εκλέγεται (στην περιφέρεια Αττικής) ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Union Eurobank, σ.δ. Στάθης Χαρίτος με 812 σταυρούς προτίμησης

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΗ ΧΑΡΙΤΟΥ

«Η κυριαρχία της ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ (45,5%) στις πρόσφατες εκλογές του Ο.Ε.Ε. που είναι ο μεγαλύτερος Επιστημονικός Σύλλογος της χώρας (50.495 μέλη) έχει ευρύτερη πολιτική σημασία, όχι μόνο, για τους Οικονομολόγους της χώρας, αλλά και για την επικράτηση των αξιών της ενάρετης ανάπτυξης της Οικονομίας με σεβασμό στον βασικότερο συντελεστή παραγωγής που είναι οι εργαζόμενοι και τα στελέχη των επιχειρήσεων και στην ανάδειξη της ανάγκης για την αποκατάσταση της εισοδηματικής ισορροπίας μεταξύ των κοινωνικών εταίρων στο πλαίσιο ενός φιλελεύθερου, συμμετοχικού και δημοκρατικού σχεδιασμού της υπεύθυνης Πολιτείας και των Φορέων της.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους Οικονομολόγους που με προτίμησαν με την ψήφο τους και συνετέλεσαν στην εκλογή μου στην Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. και ειδικότερα τους συναδέλφους μου Τραπεζοϋπάλληλους κυρίως προέλευσης EUROBANK και ALPHA BANK που πλέον θα έχουν τον δικό τους αντικειμενικό εκπρόσωπο στο πολυώνυμο σχήμα της νέας, αιρετής εκπροσώπησης των Οικονομολόγων.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον άξιο ηγέτη της ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ σ.δ. Κωσταντίνο Κόλλια και την ηγετική ομάδα του συνδυασμού για τη νίκη και την καθιέρωση στην κορυφή του Ο.Ε.Ε. της φιλελεύθερης παράταξης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης